Servis in vzdrževanje

Smo dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni partner blagovnih znamk Xerox, Epson, Konica Minolta in Develop. Začetki našega delovanja segajo v leto 1994.

V podjetju Panna d.o.o, se zavedamo, da je servis ključnega pomena za zadovoljstvo naših strank, zato vam nudimo hiter odzivni čas na prijavo napake. Vse naprave vzdržujemo z originalnimi rezervnimi deli in potrošnimi materiali, kar nam omogoča visoko kakovost naših storitev. Pri vzdrževanju opreme uporabljamo najnovejša orodja in sisteme nadzora delovanja. Le-tako lahko večino težav odpravimo takoj tudi na daljavo.

Zakaj se odločiti za pogodbeno vzdrževanje?

Predstavljamo nekaj najpogostejših razlogov oz. prednosti, za odločitev za vzdrževanje po modelu pogodbenega vzdrževanja:

  • predvidljivost stroškov neodvisno od barvne pokritosti odtisov;
  • plačilo po dejansko opravljenih odtisih;
  • denarna sredstva niso vezana v zalogo potrošnih materialov (vse je vključeno v ceni odtis);
  • prioritetna obravnava in izredno kratki odzivni časi;
  • zagotovljeni originalni potrošni material in rezervni deli;
  • popolna garancija za celotno dobo vzdrževanja;
  • možnost brezplačne nadomestne opreme v primeru daljših popravil;
  • možnost izrednih dežurstev tudi izven uradnega delovnega časa;
  • konstantne cene za celotno obdobje pogodbe.

Vrhunska oprema potrebuje vrhunsko vzdrževanje

Ker zahtevate najboljše, ste se odločili za nakup vrhunske IT in biro opreme. Logična odločitev. Da bi vaša oprema čim dlje brezhibno delovala, priporočamo, da z nami sklenete vzdrževalno pogodbo, s katero zagotavljamo učinkovito tehnično pomoč, redno strokovno vzdrževanje in izvrstne servisne storitve z izredno kratkimi odzivnimi časi in roki za popravilo. Nadomestna oprema za čas popravila je sestavni del vzdrževalne pogodbe.
Vzdrževanje izvajajo izključno tehniki certificirani za določeno opremo, ki so za posamezno področje posebej izšolani in so pridobili vse potrebne certifikate principalov. Servisiranje poteka skladno s predpisi proizvajalcev, vsi nadomestni deli pa so originalni, prav tako celoten potrošni material. Za opravljeno delo na področju servisnih storitev dosegamo v najvišje ocene.

Obenem je oprema, ki “dela” za vaše podjetje, izredno dragocena, zato kot napredno podjetje ne boste tvegali, da bi ta zaradi nevzdrževanja lahko morda na lepem odpovedala. Da o morebitnem strošku servisiranja, ki bi pri tem nastal, niti ne govorimo. Poleg navedenega reden stik z nami vsekakor omogoča, da boste med prvimi neposredno od strokovnjakov izvedeli za vse novosti in trende s področij IT-ja, računalniške periferije in biro opreme.

Pošljite
povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam!