PaperCut MF

Pošljite povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Najbolj razširjena programska oprema za nadzor tiska in uporabe tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav. Čez 90.000 instalacij širom sveta. Podpora praktično vsem napravam na trgu. Programska oprema je lokalizirana.

Najbolj razširjena programska oprema za nadzor tiska in uporabe tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav. Čez 90.000 instalacij širom sveta. Podpora praktično vsem napravam na trgu. Programska oprema je lokalizirana.

Programska oprema PaperCut omogoča enostaven in zanesljiv nadzor nad tiskanjem, kopiranjem ter skeniranjem. Enostavno nadziranje tako mrežnih kot lokalnih naprav na enem mestu je postane učinkovito in transparentno.
Enostavna poraba, učinkovit nadzor in samodejno poročanje omogoča vsem uporabnikom v organizaciji učinkovit in profesionalni pristop k zniževanju stroškov.

Z referencami v preko 30.000 organizacijah in v več kot 90 državah, je programska rešitev PaperCut prava izbira.

PaperCut omogoča velike prihranke in izjemno hitro povračilo investicije.

papercutmfRazlog za uspeh PaperCut rešitve vidimo v nizki začetni investiciji in hitri implementacije le te v že obstoječi infrastrukturi.

Rešitev PaperCut je dizajnirana za potrebe najrazličnejših organizacij, vključujoč tudi tiste, ki imajo svoje enote na različnih lokacijah.

To pomeni, da v kolikor ima organizacija večje število dislociranih enot, ki imajo različno opremo vključno z lokalnimi tiskalniki, lahko na zelo enostaven način prevzamete nadzor nad tiskanjem in kopiranjem.

Nadzor ne pomeni samo zniževanje stroškov, ki se lahko pričakuje zaradi zavesti zaposlenih in preusmerjanjem poslov, temveč tudi v tem, da svoje vire reorganizirate in optimizirate glede na potrebe po izpisovanju vaših zaposlenih, lokacij in stroškov izpisovanja.
Najpomembnejše funkcije sistema

Nadzor mrežnih in lokalnih tiskalnikov, multifunkcijskih in kopirnih sistemov ter digitalnih čitalnikov (skenerjev)
“Find me” funkcija in identifikacija s PIN kodo ali kartico
Preusmeritev ali blokada poslov, glede na tip dokumenta
Možnost vključitve plačnih sistemov za plačevanje izpisov in kopij (šole, kopirnice…)
Dodelitev mesečnih kvot
Sledenje stroškov po projektih
Poročila o količini tonerjev in optimirano upravljanje z potrošnimi materiali
Preko 100 avtomatiziranih poročil, ki so povsem prilagodljiva uporabniku
Arhitektura in zasnova sistema

Zasnova programske rešitve PaperCut omogoča namestitev v praktično vsakem okolju z enim ali večim serverji, do 100.000+ uporabnikov. Najvišja stopnja SSL enkripcije omogoča popolno zaščito vseh podatkov. Integracija pristopnih modulov v same naprave (MF).

Želite učinkovito zmanjšati stroške tiskanja in kopiranja ? Želite povečati učinkovitost uporabe vaše opreme ? Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali ter predstavili optimalno rešitev za vaše okolje !


PaperCut MF brošura (PDF / 1,20 MB)

PaperCut MF 10 razlogov za uporabo (PDF / 277,22 kB)

BLI Solutions 2016 PaperCut MF poročilo (PDF / 1,07 MB)

Scroll to Top