Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Xerox

Izberite najboljše za vašo pisarno

Potrebujete strojno in pripadajočo programsko opremo za vašo pisarno? V podjetju Panna vam zagotavljamo kakovostne in profesionalne storitve, ki vam bodo nedvomno pomagale pri izboljšanju vašega poslovanja. Omogočamo vam izposojo ter nakup različnih naprav, ki so temeljne za hitro in učinkovito delovanje podjetja, hkrati pa lahko v našem podjetju tudi enostavno opravite nakup vsega potrošnega materiala, ki bi ga utegnili potrebovati. Pri nas boste našli prav vse za vašo pisarno. Smo dolgoletni pooblaščeni prodajalec ter serviser naprav blagovnih znamk Xerox in Develop, zato vam nudimo tudi hiter ter odziven servis, kadarkoli ga potrebujete.

Zavedamo se, da je hitra odzivnost v poslovnem okolju ključna, zato imamo vedno na voljo veliko rezervnih delov za vse naprave v naši ponudbi, podpora na daljavo pa je za naše stranke vedno na voljo.

Zakaj izbrati Xerox?

Xerox je podjetje, ki uporabnikom po vsem svetu nudi tehnološke rešitve za poslovanje z dokumenti. Uprava podjetja se nahaja na Norveškem, pooblaščeni prodajalci pa se nahajajo po več kot 160 državah po vsem svetu. Na trgu predstavljajo enega izmed vodilnih proizvajalcev, ki inovira ter proizvaja nove rešitve različnih področij – proizvajajo naprave za komuniciranje, povezovanje ter učinkovito delovanje. Proizvajajo različne naprave, kot so tiskalniki, skenerji, multifunkcijski sistemi itd. Leta 1959 so predstavili prvi model kopirnega stroja, ki je povzročil pravo revolucijo – Xerox 914. Tako se imenuje, saj je lahko kopiral originale dimenzij od 9 do 14 inčev (229 do 356 mm). Predstavili so ga na nacionalni televiziji. Izdelal je lahko do 100000 kopij na mesec in s tem pomagal poslovnežem tedanjega obdobja. Žal je imel tudi veliko pomanjkljivost (s katero se dandanes seveda ne srečujemo več) – kadar se je pregrel, je obstajala velika možnost, da se vžge in povzroči požar. V podjetju so težavo rešili tako, da so poleg naprave kupcu priložili tudi priročni gasilski aparat.

xerox

Xerox izdelki so dandanes eni izmed najbolj dodelanih. Vsi izdelki so opremljeni z garancijo na zadovoljstvo, so prijazni do vseh vrst uporabnikov, nudijo najbolj sodobno tehnologijo na trgu ter slovijo po zanesljivosti in dolgi življenjski dobi. Kako le ne bi – podjetje združuje več kot 35000 profesionalcev z različnih področij.

V podjetju Panna vam nudimo različne modele tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, kopirnih strojev in ostalih naprav tega proizvajalca.

Prednosti uporabe Xerox naprav

Kadar zaslišimo besedo fotokopiranje, nam podjetje Xerox najverjetneje pade na pamet med prvimi. Nudi rešitve za velike korporacije, pa tudi za manjše poslovneže in celo zasebne uporabnike. Podjetje je imelo na področje kopiranja tako velik vpliv, da so nekateri pričeli enačiti naziv podjetja s samim opravilom kopiranja, tudi v primeru, da posamezni stroj ni dejanski proizvod omenjenega podjetja. Tiskalniki, kopirni stroji ter multifunkcijske naprave omenjene znamke imajo veliko prednosti uporabe.

Velikokrat se zgodi, da se po kakovostne kopije odpravimo kar v bližnjo tiskarno oz. fotokopirnico. Če tiskamo doma, se pogosto zgodi, da kopija ni popolnoma jasna ter ne zadostuje našim kriterijem. Z nakupom tiskalnika Xerox boste lahko tudi doma in v službi tiskali kakovostne kopije, po zelo ugodni ceni. Tako se boste lahko poslovili od lokalne tiskarne. Te naprave so znane tudi po tem, da podpirajo različne vrste papirja. Če torej želite personalizirati dokument, bo nakup proizvoda omenjene blagovne znamke odlična odločitev.

Zaradi sodobne tehnologije in nenehnega napredka, tiskalniki ne potrebujejo veliko časa, da se zagrejejo. Tako lahko tiskanje nekaj strani traja zelo dolgo časa. Naše naprave ne spadajo v to kategorijo, zato jih je varno izključiti tudi med delovnim časom, če jih ne uporabljate. Ne nazadnje velja omeniti tudi pozorno ravnanje z okoljem, ki se ga podjetje še predobro zaveda. Ravno to podjetje razvija naprave, ki dvigajo standarde, ki jih morajo naprave za tiskanje in množenje dokumentov dosegati.

Kakšen tiskalnik ali multufunkcijsko napravo izbrati?

Pred nakupom tiskalnika ali multifunkcijske naprave je potrebno pretehtati potrebe, ki jih imamo mi oz. naše celotno podjetje. Seveda se lahko ustavimo že pri sami odločitvi, ali potrebujemo tiskalnik, ali multifunkcijsko napravo. Ločene naprave so nedvomno primerne za podjetja, ki potrebujejo zelo specifične lastnosti naprav. Podjetja, ki se ukvarjajo z marketingom in oglaševanjem bodo tako nedvomno izbrala najboljši tiskalnik, ki ga bo mogoče najti na trgu. Za posamezna podjetja, ki nimajo tako specifičnih potreb, je multifunkcijska naprava običajno ljubša izbira. Slednje zasedejo manj prostora, hkrati pa stanejo manj – nižja je tako začetna cena, kot tudi cena vzdrževanja, servisiranja in nakupa potrošnih elementov.

Pred izbiro naprave se osredotočite na ceno, ki ste jo pripravljeni nameniti njenemu nakupu, pa tudi prostoru, v katerega jo boste namestili. Preverite tudi vaše potrebe po tiskanju, skeniranju in množenju dokumentov. Potrebujete barvni tisk, ali bo zadostoval črno-bel? Potrebujete zelo hiter tiskalnik? Kakšen volumen dokumentov običajno natisnete v enem dnevu? Različne funkcije, ki jih nudijo posamezni modeli, vam lahko pomagajo dodatno zamejiti vašo izbiro.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.