Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Develop

Preseganje poslovnih izzivov je mogoče le s kakovostno pisarniško opremo

Vsako podjetje se dnevno srečuje z različnimi izzivi. Vsako podjetje ima tudi svoje potrebe, zato potrebuje ustrezno strojno in programsko opremo, pa tudi potrošni pisarniški material, ki bo na voljo v vsakem trenutku. Razmere v poslovnem svetu so dandanes hitre, spremenljive ter zelo zahtevne. Dovolite nam, da vam pomagamo sprejeti eno izmed najbolj pomembnih odločitev vašega podjetja! V podjetju Panna vam omogočamo nakup ali najem vseh potrebnih naprav, kot so tiskalniki, skenerji, multifunkcijske naprave ter vse ostalo, poskrbimo pa tudi za hitro dobavo pisarniškega materiala. Vabimo vas, da nas kontaktirate kar preko telefonske številke ter se z nami dogovorite za sodelovanje.

V našem podjetju se zavedamo, da je hitra odzivnost v poslu zelo pomembna. Ker smo dolgoletni pooblaščeni prodajalec in serviser kakovostnih produktov blagovnih znamk Xerox in Develop, smo na tovrstne razmere odlično prilagojeni. Našim strankam nudimo takojšnjo odzivnost in hiter servis. Zato imamo vedno na zalogi veliko različnih rezervnih delov za naprave v naši ponudbi. V vsakem trenutku je na voljo tudi podpora na daljavo. Tako vam nudimo celostno storitev – od dobave pisarniškega materiala ter strojne opreme, pa tudi programske rešitve, s pomočjo katerih bodo vaše naprave delovale pravilno ter brez zapletov.

develop

Podjetje Develop ponuja sodobne rešitve

Develop je blagovna znamka, ki predstavlja profesionalnost. Tehnike komuniciranja ter urejanja dokumentov spreminjajo v umetnost, tako pa ustvarjajo nove, inovativne rešitve, ki lahko močno prispevajo k lajšanju naših vsakodnevnih nalog. Na voljo so različni tiskalniki, multifunkcijski sistemi, produkcijski sistemi in pripadajoče programske rešitve, med katerimi lahko uporabnik resnično najde prav to, kar želi.

Develop tiskalniki so primerni za vse vrste podjetij, od najmanjših pa do največjih. Če želite investirati v sistem z veliko funkcijami, po dostopni ceni, je tiskalnik omenjene blagovne znamke zagotovo pravi za vas. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in modeli z različnimi načini tiskanja. Multifunkcijske naprave združujejo več naprav v enem, tako pa uporabniku zagotavljajo najvišjo stopnjo udobja uporabe. Z eno napravo lahko opravljate več funkcij ter s tem prihranite dragoceni prostor, čas ter stroške vzdrževanja ter nabave potrošnih elementov.

Seveda je izbira tiskalnega sistema Develop, ki ga boste izbrali, odvisna predvsem od vaših želja ter potreb. Korporacija z več deset zaposlenimi zagotovo nima enakih potreb kot samostojni podjetnik, zato se je omenjeno podjetje pripravilo na vse vrste uporabnikov. Najprej je potrebno sprejeti odločitev,  koliko financ ste pripravljeni nameniti za njegov nakup, odločiti pa se je potrebno tudi o tipu tiskalnika, ki ga želite. Potrebujete kakovostne slike? Potem je birzgalni tiskalnik najboljša odločitev. Potrebujete hiter tisk črno-belih dokumentov? V tem primeru bo bolje, da se odločite za laserski tiskalnik. Ko se odločite o glavnih lastnostih tiskalnika, pride na vrsto ogled specifičnih modelov. Pri njihovi izbiri vam lahko nedvomno pomagajo različne funkcije, ki se od modela do modela razlikujejo (npr. wireless povezava – nekaterim bo prišla zelo prav, drugi pa je sploh ne potrebujejo).

Najpomembnejše vprašanje, ki se ga je potrebno vprašati pred izbiro tiskalnika je, kakšna bo njegova osrednja naloga. Če samo občasno tiskate pisma ali enostavne dokumente, potem vam ni potrebno skrbeti. Prav vsak tiskalnik Develop bo tej nalogi kos. Težja naloga pa vas čaka pri izbiri tiskalnika, ki se bo na vsakodnevni ravni soočal z zelo zahtevnimi nalogami. Za podjetja, ki svojo pot šele začenjajo, pa nimajo veliko začetnega kapitala, bo multifunkcijski tiskalnik najboljša izbira.

Develop in okoljevarstvena politika

Nedvomna konkurenčna prednost omenjenega podjetja je tudi skrb za okolje. V podjetju se zavedajo, da je naše preživetje jutri odvisno predvsem od tega, kako z okoljem ravnamo danes. Zato delujejo po strogih načelih, ki ustvarjajo ravnovesje med ekologijo in tehnologijo. V kontekstu okoljevarstvene politike ter njenega menedžmenta se pri Developu trudijo, da bi strankam ponudili najbolj kakovostne izdelke in storitve, hkrati pa tudi, da bi zmanjšali vpliv, ki ga ima njihovo delovanje na naravo, ki nas obdaja. Poslužujejo se mnogih tehnik za zmanjševanje količine odpadkov, recikliranje ter identificiranje nadaljnjih izzivov s tega področja. Zaradi uspeha na tem področju so bili nagrajeni s certifikatom, ki potrjuje učinkovito ravnanje z okoljskimi izzivi, ki vključujejo izbiro primernih surovih materialov in komponent, pa tudi razvoj, produkcijo, distribucijo, uporabo ter končno odlaganje odpadkov. 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.