Nova serija visoko zmogljivih eko tiskalnikov Epson AMC že v Podjetju Panna d.o.o.

Podjetje Panna je dobilo prvi demo multifunkcijski tiskalnik nove serije Epson AMC v Sloveniji.

Vabljeni na preizkus nove tehnologije Ink-jeta, s katero je Epson postal vedno bolj resen tekmec proti klasičnim visoko zmogljivim laserskim napravam. Nova serija Epson AMC se lahko pohvali z izredno veliko hitrostjo tiska 40/50/60 str. min, hitrim avtomatskim podajalcem za skeniranje večjih količin dokumentov, ter izhodno enoto, ki ima funkcijo zgibanja, luknjanja in izdelovanja knjižic.

Z napravo Epson AMC lahko natisnete do 50.000 strani brez menjave kartuše, napravo odlikujeta 10.1 palični zaslon na dotik, ter predalniki visoke kapacitete z funkcijo "soft-close".

Glavna prednost serije AMC v primerjavi z laserskimi napravami so predvsem nižji stroški tiska, manj servisnih posegov in posledično manj zastojev.

Serija AMC je tudi precej bolj ekološka, kot laserske naprave, saj zaradi tehnologije delovanja, porabi do 95% manj električne energije in 50% manj potrošnega materiala, kot posledica tega je ogljični odtis za več kot 90% manjši v primerjavi z lasersko tehnologijo.

Vabljeni na preizkus v prostore podjetja Panna d.o.o , kjer vam bodo stroje predstavili strokovnjaki za upravljanje z dokumenti.

 

več najdete na povezavi : https://racunalniske-novice.com/zanesljivejse-in-bolj-produktivno-tiskanje/

Pošljite
povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam!