XEROX VERSANT 180 PRESS

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Ekskluzivno. Najnovejši model družine Xerox Versant Press že na voljo pri podjetju PANNA d.o.o. Izkoristite ugodno ponudbo !

Kakovost je ključ do uspeha. Najvišja kakvost tiska predvsem pa konsistenčnost barv so stvari, ki jih stranke cenijo in so stvari, ki vas postavijo v ospredje pred konkurenco.Tiskajte brezskrbno na zahtevne medije do 350g/m2 in do velikosti 660×330 mm. Samodejni dvostranski tisk pa vse do 300 g/m2. Napredne tehnologije zagotavljanja kakovosti tiska SIQA in pri opcijskemu Performance paketu tudi ACQS, ki je podprt z samodejnim vgrajenim spektrofotometrom vodilnega podjetja X-RITE. Izjemno bogat nabor dodatne opreme, RIP strežnikov in programskih rešitev postavlja XEROX Versant 180 Press v ospredje tudi pred veliko večjimi tekmeci. Predvsem pa je kakovost zagotovljena z preverjeno XEROX tehnologijo in preverjenim XEROX pogodbenim modelom vzdrževanja, ki že več desteletij predstavlja industrijski benchmark, katerega tekmeci poizkušajo slediti.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Hitrost

80 strani/minuto črno-belo, 80 strani/minuto barvno

Priporočena / največja mesečna zmogljivost

 80.000 strani / 450.000 strani

Ločljivost

2400×2400 dpi

Podprti formati medijev

od A6 do SRA3, tisk podaljšanih formatov do 330×660 mm

Podprte gramature medijev

od 52 do 350 g/m2

Zaloga papirja

3 x 550 listna kaseta (do SRA3, 1 x 100 listni ročni podajalnik

Podprte RIP enote

EFI FIERY EXTERNAL PRINT SERVER,

EFI FIERY INTERNAL

XEROX FREEFLOW RIP SERVER

Opcijska oprema

Light production finisher
Izlagalna enota z vozičkom ( STACKER)

Zuanji razkrivljevalec ( ICM)

BR Finisher

BRFinisher z dodano booklet opcijio

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.