XEROX VersaLink C505

1.499,60

Dizajniran za skupine, ki delujejo hitro in potrebujejo multifunkcijski tiskalnik, ki jim bo lahko sledil. VersaLink C505VX je zanesljiv in hiter ter poln dodatnih možnosti. Poleg mreže in dvostranskega tiska, ima še funkcije kot so Cloud connect (printanje direktno iz oblaka), mobile connect (printanje iz mobilnil naprav – telefon, tablica…), aplikacije (Apple Air Print, Google Cloud Print, Xerox Print service za Android, NFC, Mopria, opcijsko pa še Wifi in Wifi direkt.

Kategoriji: ,

Ni naprava, ampak je pametni asistent na vašen delovnem mestu. Vse naprave s ConnectKey tehnologijo postanejo središče vaše produktivnosti, saj poveže vse vaše naprave v ekosistem in ponuja intuitiveno uporabniško izkušnjo. Varno povežite mobilne naprave in storitve v oblaku s printerjem ali MFP napravo. Prednaložene Xerox® ConnectKey® aplikacije pomagajo optimizirati učinkovitost pisarn.
Z dostopom do razširjene galerije aplikacij na zaslonu, Xerox ponuja razširjeno funkcionalnost, kot je aplikacija Xerox® Easy Translator Service, ki hitro prevaja skenirane dokumente v številne jezike.

Hitrost

43 strani/minuto črno-belo, 43 strani/minuto barvno

Čas potreben za izpis prve strani

10 sek (črno-belo), 10 sek (barvno)

Priporočena mesečna zmogljivost

8.000 strani

Ločljivost

1200×2400 dpi

 Podprti mediji

od A6 do A3, od 60 do 220 g/m2

 Dvostransko tiskanje (duplex)

 DA

 Vmesnik

 USB, Ethernet, Wifi…

 WiFi

 DA (opcijsko)

 Zaloga papirja

 1 x 550 listna kaseta, 1 x 150 listni ročni podajalnik

 Podpora jezikom

 PCL 5e, PCL 6, Adobe PostScript 3

 Procesor / spomin

 1.05Ghz / 4 GB
Barva

Barvno

Funkcionalnost

Multifunkcijska naprava

Hitrost

41-70 strani/min

Velikost papirja

A3

Scroll to Top