EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C21000 D4TW

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Ta okolju prijazna večnamenska naprava omogoča hitrosti tiskanja do 100 strani/minuto in izjemno zanesljivost ter velike izkoristke tiskanja, kar zmanjšuje stroške uporabe. To pomeni, da je potrebnih še manj uporabniških posegov. Ker uporablja manj potrošnega materiala, proizvaja tudi manj odpadkov. Zaradi nizke porabe energije se skupni vpliv tiskanja na okolje znatno zmanjša. Natisnite do 100.000 črno-belih in 50.000 barvnih strani brez zamenjave potrošnega materiala. Ta zanesljiva naprava 4-v-1² zahteva malo vzdrževanja in ponuja visoko hitrost delovanja ter izjemno kakovost slike – vse to z znatnimi prednostmi pred laserskimi modeli na področju trajnosti.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Namembnost

Poslovna uporaba

Velikost papirja

Opis

WorkForce Enterprise WF-C21000 ponuja izjemno kakovost slike pri hitrosti tiskanja do 100 strani/minuto in hiter 4,9-sekundni čas tiskanja prve kopije³.
Zanesljiva in zmogljiva končna obdelava: Ta naprava ponuja napredne možnosti končne obdelave, kot sta spenjanje knjižic in luknjanje. Ponuja tudi večjo zmogljivost predala za papir do 5.350 strani za še večjo storilnost.

 

Tehnologija tiskanja Brizgalni barvni

Maksimalna dimenzija tiskanja A3

Namembnost Poslovna uporaba

Hitrost tiskanja , 100 str/min ČB in barvno (A4), 54 str/min ČB in barvno (A3), običajen papir

Povezljivost tiskalnika USB, Mreža, WiFI

Samodejno obojestransko tiskanje DA , 100 str/min ČB in barvno (A4), običajen papir

Ločljivost tiskanja 2.400 x 600 dpi

Največji priporočen obseg tiskanja 8.000 – 100.000 strani na mesec

Možnost faksiranja DA

Samodejni podajalnik dokumentov DA

Obojestransko skeniranje DA A4 in A3

Standardna kapaciteta papirja 5350 listov , 4 predali

Dimenzije (Š x V x G) 674 x 1.243 x 757 mm

Teža 177,1kg

Dodatne informacije PrecisionCore™ Micro TFP tiskalna glava, 8.676 šob , obojestransko tiskanje (A4/A3, običajni papir)

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.