DEVELOP ineo 4700P (D4700P)

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Develop ineo 4700p je črnobeli tiskalnik, ki tiska 47 strani na minuto. Ima avtomatično oboje stranski tisk ter upravljanje preko 5 cm barvnega LCD zaslona.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Z laserskimi tiskalniki Develop 4700p boste z veseljem delili svoj delovni prostor. Zagotavljamo vrhunsko kvaliteto in nizko cena izpisov, ter dolgo življensko dobo tiskalnikov. Nudimo tiskalnike za domačo in profesionalno uporabo. Pomagamo vam pri izbiri ustreznega tiskalnika za vaš delovni proces.

Hitrost: nad 40 strani/minuto
Barvni tiskalnik: ne
Format: format A4
Mrežni tiskalnik: da
WiFi: ne
Dvostransko tiskanje (duplex): ne

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.