DEVELOP ineo+ 3850

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Develop Ineo+ 3850 je razvil A4 barvno multifunkcijsko napravo, ki zadosti tudi najbolj zahtevne uporabnike. Tiska in kopira 38 strani na minuto barvno in črno belo. Možnosti: Fax-a, Wi-Fi, ter vseh naprednih funkcij.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Temelji na odličnem izpisu, hitrosti, enostavni uporabi, multifunkcionalnosti, kakovosti in še bi lahko naštevali. Ima vse kar imajo veliki zavzema pa zelo malo prostora. Največji format je A4, ima dotik na zaslon, ki deluje kot pametni telefon.

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A4

 

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.