DEVELOP ineo+ 368

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Multifunkcijski tiskalnik Develop INEO+ 368 z možnostjo tiskanja v A3 formatu. Tiska in kopira obojestransko in barvno do 36 strani na minuto. Zmogljiv obojestranski skener, ki lahko obdela 160 slik v minuti. Naprava omogoča vse napredne dodatne funkcije.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Omogoča izredno hitri izpis 36 strani na minuto. Je enostaven za uporabo ima multi-touch zaslon, ki deluje kot pametni telefoni ali tablice. Ima zelo nizko porabo energije in odlično ekološko ravnovesje. Izjemne varnostne funkcije. Je zelo prilagodljiv in vam prihrani čas z neposredno integracijo rešitev

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A3

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.