DEVELOP ineo+ 3110

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Develop ineo +3110 je majhna a zmogljiva multifunkcijska naprava z 31 stranmi tiskanja na minuto. Barvno in črnobelo tiskanje, kopiranje in skerniranje. Omogoča hitro procesiranje nalog.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Multifunkcijska naprava je namenjena srednjim delovnim skupinam, ki vsakodnevno tiskajo, kopirajo in skenirajo dokumente. Poleg vseh funkcij ima tudi zmogljiv procesor, ki pripomore k večji funkcionalnosti in hitrejšemu procesiranju še tako zahtevni nalog.

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A4

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.