DEVELOP ineo+ 308

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Develop Ineo+ 308 je multifunkcijski tiskalnik, ki omogoča obojestransko barvno tiskanje in kopiranje 30 strani na minuto. Zmogljiv obojestranski skener, ki lahko obdela 160 slik v minuti. Naprava omogoča vse napredne dodatne funkcije.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

Multifunkcijski tiskalnik INEO+ 308 z možnostjo tiskanja tudi v A3 formatu. Omogoča izredno hitri izpis 30strani na minuto. Je enostaven za uporabo ima multi-touch zaslon, ki deluje kot pametni telefoni ali tablice. Ima zelo nizko porabo energije in odlično ekološko ravnovesje. Izjemne varnostne funkcije. Je zelo prilagodljiv in vam prihrani čas z neposredno integracijo rešitev.

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A3

 

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.