DEVELOP ineo+ 250

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

NAJBOLJE PRODAJANA

BARVNA A3 MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA

Develop Ineo+ 250 je multifunkcijska naprava, ki med drugim omogoča obojestransko barvno tiskanje, kopiranje in skeniranje poleg vsega pa podpira večino najnovejših tehnologij za podporo mobilnemu tiskanju in skeniranju. Hitrost barvnega tiska znaša 25 strani na minuto. Zmogljiv skener z 100 listnim podajalcem pa z hkratnim dvostranskim skeniranjem omogoča zajem do 160 strani/minuto, kar je najhitrejše v razredu. Za bolj kreativne pa podpira tudi tisk plakatov do dolžine 1.200 mm.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

DEVELOP ineo+ 258 je izjemno zmogljiva multifunkcijska naprava, ki navdušuje z vgrajenimi funkcionalnostmi, ki so danes nuja že skoraj v vseh naprednejših poslovnih okoljih. Predvsem izstopajo tudi funkcije mobilnega tiskanja, zmogljivost in povezljivost v vse delovne procese, ki zajemajo tako skeniranje kot tiskanje.

Hkrati pa izstopa z najnižjim TCO (Total Cost of Ownership) v razredu. Saj ima najnižji strošek izpisa, najnižjo porabo električne energije ter vgrajene pametne funkcije delovanja, ki omogočajo, da je naprava čimbolj energijsko učinkovita.

Meniji v velikem na dotik občutljivem zaslonu so seveda na voljo tudi v slovenskem jeziku.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREIZKUS NAPRAVE. NE BO VAS RAZOČARALA !

 

Slike so simbolične. Napravo je možno naročiti z širokim naboroom dodatne opreme.

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A3

 

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.