DEVELOP ineo+ 227

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSA PODJETJA

Nova Barvna multifunkcijska naprava Develop INEO+ 227 z možnostjo tiskanja v A3 formatu. Tiska in kopira obojestransko in barvno do 22 strani na minuto. Naprava omogoča vse napredne dodatne funkcije.
Najem tiskalnikov PANNA

Dodatne informacije

Barva

Funkcionalnost

Hitrost

Velikost papirja

Opis

 

https://www.youtube.com/watch?v=1LbRrn8Okak&feature=emb_logo

Je enostavna za uporabo z multi-touch zaslon, katerega delovanje spominja na pametni telefon ali tablico. Ima zelo nizko porabo energije in odlično ekološko ravnovesje. Izjemne varnostne funkcije. Je zelo prilagodljiva in prihrani čas z neposredno integracijo rešitev.

Hitrost: od 20 do 40 strani/minuto
Barvno tiskanje: da
Format: format A3

 

POŠLJI BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@panna.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PANNA d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.