Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Pogodbeno FSMA vzdrževanje (Full Service Maintance Agreement)

Pogodbeno FSMA vzdrževanje (Full Service Maintance Agreement)

Pri podjetju PANNA d.o.o. smo posebej specializirani za t.i. pogodbeno vzdrževanje FSMA.

Prvi smo v Sloveniji pred skoraj 15 leti predstavili pogodbeno vzdrževanje biroopreme in produkcijske opreme, do danes smo pogdobeni model izpopolnili do potankosti. Samo vzdrževanje vključuje VSE od potrošnih in rezervnih materialov, do dela tehnikov. Brez drobnega tiska, brez izjem. Z drugimi besedami; gre za vzdrževanje po dejansko opravljenih izpisih z vključeno kompletno storitvijo in podaljšano garancijo. Največja prednost in tudi edinstvenost tovrstnega sistema vzdrževanja je transparentnost in predvidljivost stroškov. PANNA d.o.o. ponuja svojim kupcem v višjem pisarniškem okolju ter produkcijskem okolju optimalni model vzdrževanja na način popolnega vzdrževanje (Full Service Maintainance Agreement - FSMA) za produkte znamk Xerox in Brother.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA POGODBENO VZDRŽEVANJE?

Predstavljamo nekaj najpogostejših razlogov oz. prednosti, za odločitev za vzdrževanje po modelu popolnega vzdrževanja (FSMA):

 • predvidljivost stroškov neodvisno od barvne pokritosti odtisov;
 • plačilo po dejansko opravljenih odtisih;
 • denarna sredstva niso vezana v zalogo potrošnih materialov (vse je vključeno v ceni odtis);
 • priroitetna obravnava in izredno kratki odzivni časi;
 • zagotovljeni originalni potrošni material in rezervni deli;
 • popolna garancija za celotno dobo vzdrževanja;
 • možnost brezplačne nadomestne opreme v primeru daljših popravil;
 • možnost izrednih dežurstev tudi izven uradnega delovenga časa;
 • konstanost cen za celotno obdobje pogodbe.

VRHUNSKA OPREMA POTREBUJE VRHUNSKO VZDRŽEVANJE

Ker zahtevate najboljše, ste se odločili za nakup vrhunske IT in biro opreme. Logična odločitev. Da bi vaša oprema čim dlje brezhibno delovala, priporočamo, da z nami sklenete vzdrževalno pogodbo, s katero zagotavljamo učinkovito tehnično pomoč, redno strokovno vzdrževanje in izvrstne servisne storitve z izredno kratkimi odzivnimi časi in roki za popravilo. Nadomestna oprema za čas popravila je sestavni del vzdrževalne pogodbe.

Vzdrževanje izvajajo izključno tehniki certificirani za določeno opremo, ki so za posamezno področje posebej izšolani in so pridobili vse potrebne certifikate principalov. Servisiranje poteka skladno s predpisi proizvajalcev, vsi nadomestni deli pa so originalni, prav tako celoten potrošni material. Za opravljeno delo na področju servisnih storitev dosegamo v najvišje ocene.

Obenem je oprema, ki "dela" za vaše podjetje, izredno dragocena, zato kot napredno podjetje ne boste tvegali, da bi ta zaradi nevzdrževanja lahko morda na lepem odpovedala. Da o morebitnem strošku servisiranja, ki bi pri tem nastal, niti ne govorimo. Poleg navedenega reden stik z nami vsekakor omogoča, da boste med prvimi neposredno od strokovnjakov izvedeli za vse novosti in trende s področij IT-ja, računalniške periferije in biro opreme.

PRILAGODLJIVOST

Poizkušamo se kar se najbolj da prilagoditi vašim zahtevam in posebnostim vašega posla z pogodbami o vzdrževanju. Cenovna politka je prilagojena tržnim razmeram po potrebi vsebinski in cenovni del prilagodimo naravi dela ter samim količinam izpisov.
Pri vzdrževanju opreme uporabljamo najnovejša orodja in sisteme nadzora delovanja. Le-tako lahko večino težav odpravimo takoj tudi na daljavo.

Za vse dodatne informacije se prosimo obrnite na vodjo tehničnega oddelka g. Uroš Medeot, na telefonsko številko 01 300 10 00 ali preko elektronske pošte uros.medeot@panna.si. Z veseljem vam bomo posredovali željene informacije.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

  1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.