Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Podpora na daljavo

Podpora na daljavo

Večino težav rešimo takoj, bodisi po telefonu ali z oddaljenim dostopom.

Podjetje PANNA uporablja za oddaljeni dostop ISL On-line rešitev, ki predstavlja enostavno predvsem pa varno rešitev za oddaljen dostop. Celoten postopek nadzira stranka. Prenos je varen saj poteka po HTTP nivoju komunikacije. Podjetje ISL On-line katero zagotavlja tehnološko rešitev za oddaljeni dostop je vodilno na svetu. Z nenehnim razvojem skrbijo, da so postopki varni in hitri. Ker se zavedamo, da je navejč pomislekov okoli varnosti, je rešitev ISL On-line ustrezno certificirana.

IZJAVA O VARNOSTI PODJETJA ISL ONLINE

Zavedamo se, da je varnost ena najpomembnejših postavk pri uporabi naših programskih rešitev. Pripravili smo Izjavo o varnosti, ki razkriva tehnično ozadje delovanja tehnologije ISL Online in našo varnostno politiko. Te informacije vam bodo v pomoč pri razumevanju večplastne varnosti, ki jo zagotavljajo rešitve ISL Online. V primeru dvoma v varnost delovanja ISL Online rešitev lahko tudi sami uporabite Izjavo o varnosti, da svojim poslovnim partnerjem, zaposlenim ali strankam razložite, da je njihova skrb odveč.

Obe aplikaciji ISL Light Desk in ISL Light Client sta podpisani z digitalnim certifikatom VeriSign. Certifikat prepozna podjetje XLAB kot proizvajalca programskih rešitev in zagotavlja nespremenjeno kodo, saj je bila ta digitalno podpisana s časovnim žigom.

VARNA SSL POVEZAVA

Povezave so zavarovane z AES 256 bitnim šifriranjem med končnima točkama. Za izmenjavo simetričnih AES 256 bitnih ključev skrbi kriptosistem z javnimi / zasebnimi 1024 bitnimi RSA ključi in algoritem Diffie-Hellman.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.