Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Klasično vzdrževanje

Klasično vzdrževanje

Klasično ali t.i. "Time & Material" vzdrževanje je oblika vzdrževanja in podpora, ki je najbolj razširjena predvsem pri opremi nižjega ranga.

Vzdrževanje pri tovrstnem modelu poteka po potrebi oz. po naročilu stranke (npr. ob zastoju in okvari aparata). Stroje vzdržujemo skladno s predpisanimi normativi proizvajalcev. Servisni poseg oz. intervencijo plača stranka po veljavnem ceniku, po dejansko opravljenem delu, porabljenem materialu (rezervni deli, potoršni material...) in opravljeni poti.

Tudi pri tovrstnem vzdrževanju uporabljamo izključno originalne rezervne dele in potrošne materiale. Na vse naše storitve in vgrajene dele dajemo predpisano jamstvo in garancijo skladno z zahtevami proizvajalca.
Tovrstno vzdrževanje je primerno za manj zahtevna okolja, kjer je količina opravljenih odtisov majhna.

Podjetje PANNA d.o.o. ima za večino aktualnih strojev rezervne dele in potrošne materiale na zalogi. V primeru dlje trajajočih popravil nudimo tudi strankam pri klasičnemu vzdrževanju možnost izjemno ugodnega najema nadomestnega stroja za čas popravila. Stranka plača dogovorjeno najemnino in dejansko opravljene odtise na stroju.

Vsem strankam zagotavljamo nemoteno dobavo vseh potrošnih materialov in medijev.

Poleg neposrednega vzdrževanja nudimo tudi ostale posredne storitve, kot so izobraževanje uporabnikov za uporabo opreme, integriranje opreme v obstoječe IT sisteme, prilagajanje opreme za posebne potrebe uporabnikov ipd.
Preverite našo ponudbo in kvaliteto storitve. Verjamemo, da boste prijetno presenečeni.

Pri vzdrževanju opreme uporabljamo najnovejša orodja in sisteme nadzora delovanja. Le-tako lahko večino težav odpravimo takoj tudi na daljavo.

Za vse dodatne informacije se prosimo obrnite na vodjo tehničnega oddelka g. Ivo Jemec, na telefonsko številko 01 300 10 00 ali preko elektronske pošte ivo.jemec@panna.si. Z veseljem vam bomo posredovali željene informacije.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.