Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Servis in tehnična podpora

Servis in tehnična podpora

V podjetju PANNA d.o.o. se zavedamo, da je poprodajna podpora ključna v dobrem poslovnem odnosu. Zato dajemo servisu in vzdrževanju opreme velik pomen.

Zaposlujemo visoko specializirane kadre, ki se redno izobražujejo ter osvajajo nove tehnologije in rešitve principalov. Smo podjetje s pridobljeno Xerox in Brother tehnično akreditacijo, ki v Evropskem merilu izkazuje tehnično usposobljenost podjetja za servisiranje opreme in izvajanje tehnične podpore uporabnikom. Specializirani smo za vzdrževanje najnaprednejših multifunkcijskih in produkcijskih sistemov na področju celotne Slovenije.

Vzdržujemo in servisiramo izključno z originalnimi rezervnimi deli in originalnim potrošnim materialom.

Edino tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitve, brezhibno delovanje in nadpovprečno življenjsko dobo opreme. Stalna zaloga preko 10.000 različnih delov nam omogoča kratek odzivni čas in najvišji nivo vzdrževanja. V nujnih primerih lahko kjerkoli v Sloveniji zagotovimo prihod serviserja v 2 urah. Po dogovoru pa zagotovimo pa tudi 24-urno podporo, kjerkoli v Sloveniji. Servisu dajemo velik pomen saj se zavedamo kako pomembna je poprodajna podpora za stranko.

Poleg Xerox in Brother naprav servisiramo tudi naprave drugih blagovnih znamk kot so Canon, Hewlett Packard, Sharp in Minolta. Kakovost naših storitev in zadovoljstvo strank redno tudi preverjajo principali in proizvajalci. Od leta 1994 je podjetja PANNA d.o.o. največji Xerox podporni in servisni partner z najvišjo oceno kakovosti opravljenih storitev.

Pri vzdrževanju opreme uporabljamo najnovejša orodja in sisteme nadzora delovanja. Le-tako lahko večino težav odpravimo takoj tudi na daljavo.

Za vse dodatne informacije se prosimo obrnite na vodjo tehničnega oddelka g. Uroš Medeot, na telefonsko številko 01 300 10 00 ali preko elektronske pošte uros.medeot@panna.si. Z veseljem vam bomo posredovali željene informacije.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.