Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Eizo monitor ColorEdge 24" CG247 (MEMO0014)

Eizo monitor ColorEdge 24" CG247
 

Cena: 1.429,00 €
Cena brez DDV: 1.171,31 €

Vgrajen senzor za samo-kalibriranje SelfCalibration - Avtomatizirajte kalibracijo z vgrajenim senzorjem SelfCalibration, ki deluje tudi med pokončnim delovanjem, in ne boste več potrebovali drugih posebnih naprav za kalibracijo. Monitor lahko z OSD menijem ali programsko opremo ColorNavigator vnaprej nastavite, da se sam kalibrira ob določenih časih. Monitor bo sledil vnaprej določenim časom za samo-kalibracijo tudi, če ni povezan z računalnikom ali če je ugasnjen.

Korelacija z zunanjimi senzorji - Monitor se lahko korelira z rezultati meritev zunanjega senzorja. Po korelaciji se bo vgrajeni senzor avtomatično ponovno kalibriral v skladu z nastavitvami zunanjega senzorja.

Novosti pri ColorEdge CG277:

Uprizori 99% barvnega prostora Adobe RGB - IPS plošča preslika 99% barvnega prostora Adobe RGB, tako da so lahko slike posnete kot RAW pretvori v Adobe RGB, slike posnete kot Adobe RGB pa bodo, seveda, prikazane pravilno. Obširna barvna lestvica zagotavlja tudi, da monitor prikaže skoraj celoten ISO-coated in US web-coated CMYK barvni prostor uporabljan pri tisku, in tudi 93% DCI-ja, uporabljanega v post produkciji.

Lstnosti:

Svetlost in DUE barvni izenačevalnik - Nihanja svetlosti in barvna nasičenost na različnih delih zaslona so značilni za LCD monitorje. Digitalni barvni izenačevalnik (DUE) preprečuje takšno nihanje in zagotavlja 3 ali manj Delta-E barvno razliko.

Posamezno prilagojena gamma raven za vsak ColorEdge monitor v tovarni

Stabilen prikaz – stabilizacija svetlosti, barvitosti in odtenkov – v 75 % krajšem času, v zgolj sedmih minutah.

10-Bit simultani prikaz, ki lahko sočasno prikaže milijardo barv

                *Potrebni sta tudi grafična kartica in programska oprema, ki podpirata 10-biten izhod.

Preprosta in precizna kalibracija s programsko opremo ColorNavigator

ColorNavigator programska oprema omogoča tako preprosto kot tudi hitro kalibracijo. Samo vstavimo ciljne vrednosti svetlosti, belo točko in gamma vrednost. Vgrajen senzor samodejno uporabi monitorjevo look-up tabelo in ustvari ICC profil samo v nekaj minutah. Vedno lahko brezplačno naložite najnovejšo različico ColorNavigator-ja na eizo.com.

Predvidljiva barva na kateremkoli mediju – ColorEdge monitorji in programska oprema ColorNavigator omogočajo, da "predvidite" kako bo izgledala barva vašim strankam ne glede vrsto tiskanega ali digitalnega medija.

Poenotite barvo, upravljanje nadzora centralizacije kakovosti

ColorNavigator NX in ColorNavigator Network omogočata posameznemu administratorju, da avtomatizira proces nadzora kvalitete ColorEdge monitorjev po celem studiu ali med različnimi lokacijami.

Z instaliranim ColorNavigator NX na delovni postaji, administrator lahko uporabi programsko opremo ColorNavigator Network za nastavljanje samo-kalibracije in barvnih načinov, za aktivacijo zaklepanja tipk za preprečitev nenamernega spreminjanja barvnih nastavitev (CG serije), za registracijo ali prilagoditev prenosnih nastavitev upravljanja in za uvoz/izvoz nastavitev monitorja.

Brezskrbno omrežno gostovanje

ColorNavigator Network gostuje na varnem EIZO strežniku v oblaku (cloud strežniku), da vam prihrani začetno investicijo in tekoče stroške zagotavljanja lastnega strežnika.

Številni priključki: DisplayPort, HDMI in DVI-D vhodi so vključeni in podpirajo do 2560 x 1440 ter dva USB vhoda, ki omogočata, da sta dva računalnika priključena sočasno.

Tekoč prikaz videa – vključuje prenapetostno vezje za zmanjševanje gray-to-gray odzivnega časa na 6 ms.

Nastavljivo stojalo, ki ima vrtljiv tečaj in omogoča nastavljanje višine in nagiba ter pokončen način prikaza.

Pokrov za senčenje v pokončnem in ležečem načinu, da preprečite bleščanje.

Idealen za urejanje videa in post produkcijo

V naprej nastavljeni barvni načini (Rec. 709, EBU, SMPTE-C, DCI in možna tudi sRGB in Adobe RGB) so hitro dostopni s tipko na sprednjem delu monitorja.

Odličen prikaz odtenkov v temi - Ko gledate zaslon iz kota v šibki svetlobi, se temni odtenki običajno zdijo medli zaradi lastnosti LCD prikaza. Monitor ohrani visok kontrastni kvocient tudi pod kotom, kar omogoča, da temni odtenki ohranijo svojo globino.

HDMI vhod omogoča hitrost prikaza videosignala 1080/24p sličic na sekundo, da lahko urejate film takšen, kakršen je bil narejen.

LED tipke in vodnik gumbov na zaslonu za lažje delo v slabo razsvetljenih delovnih okoljih.

Safe Area Maker označi površino na zaslonu, ki bo prikazana, ko bo monitor priključen na drugo napravo, da lahko preverite, če bo vse, npr. dodan napis, vidno.

Zagotovilo strankam

  • Zagotovljena 5-letna garancija.
  • Ko se monitor izklopi s pomočjo tipke na sprednjem delu zaslona, monitor ne porabi nič energije.

Lastnosti:

- Tip: IPS

- Velikost zaslona: 24,1" / 61 cm (611 mm diagonalno)

- Resolucija: 1920 x 1200

- Velikost zaslona: 518,4x 324 mm

- Piksel: 0.270 x 0.270 mm

- Svetilnost: 350 cd / m²

- Priporočljiva svetilnost za kalibracijo: 120 cd / m²

- Kontrast: 1000:1 

- Vidni kot: 178°, 178°

- Odzivni čas: 7,7 ms (Gray-to-gray)

- Priključki: 2 port USB 2.0 (2-port USB hub, 2 vhoda za nadzor monitorja)

- Vhodi: DVI-D 24 pin (HDCP), DisplayPort (HDCP), HDMI (HDCP, Deep Color)

- Digitalna frekvenca skeniranja: DisplayPort, DVI: 26 - 78 kHz, 23.75 - 63 Hz (VGA: 69 - 71 Hz); HDMI: 15 - 68 kHz, 23.75 - 61 Hz (VGA: 69 - 71 Hz)

- Napetost: 100 - 120 V / 200 - 240 V, 50 / 60 Hz

- Poraba energije: 83 W (največ), 33 W (tipično), manj kot 0,5 W (stanje pripravljenosti), manj kot 0,7 W (način varčevanja energije)

- Stabilizator svetlosti: Da

-  Digitalni izenačevalnik enakomernosti (DUE): da

- Nagib: 30° navzgor, 0° navzdol

- Po višini: 128 mm

- Dimenzije: 575 x 417 - 545 x 245,5 mm

- Teža: 9,1 kg

- Pet let garancije

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.