Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Eizo monitor ColorEdge 24" CX241 (MEMO0013)

Eizo monitor ColorEdge 24" CX241
 

Cena: 1.020,00 €
Cena brez DDV: 836,07 €

Vgrajen senzor popravljanja samodejno vzdržuje vaše nastavitve

CX241 je opremljen z vgrajenim senzorjem popravljanja, v zgornji sprednji ploskvi. Ta senzor posname rezultate vaše prilagoditve in ohrani belo točko (white point) in vrednosti svetlosti z avtomatičnim ponovnim prilagajanjem nastavitev v specifičnih intervalih, ki jih vi determinirate. Tudi, če se monitor ugasne ali ni priključen na računalnik, bo ohranil vnaprej določene nastavitve in samo-popravke.

Novosti pri ColorEdge CX241:

Uprizori 99% barvnega prostora Adobe RGB - IPS plošča preslika 99% barvnega prostora Adobe RGB, tako da so lahko slike posnete kot RAW pretvorjene v Adobe RGB, slike posnete kot Adobe RGB pa bodo, seveda, prikazane pravilno. Obširna barvna lestvica zagotavlja tudi, da monitor prikaže skoraj celotno ISO-coated in US web-coated CMYK barvni prostor uporabljan pri tisku, in tudi 93% DCI-ja, uporabljanega v post produkciji.

Svetloba in DUE barvni izenačevalnik - Nihanja v svetlobi in barvna nasičenost na različnih delih zaslona so značilni za LCD monitorje. digitalni barvni izenačevalnik (DUE) preprečuje takšno nihanje in zagotavlja 3 ali manj Delta-E barvno razliko.

Posamezno prilagojena gamma raven za vsak ColorEdge monitor v tovarni

Stabilen prikaz – stabilizacija svetlosti, barvitosti in odtenkov – v 75 % krajšem času, v zgolj sedmih minutah.

10-Bit simultani prikaz*, ki lahko sočasno prikaže milijardo barv

 *Potrebni sta tudi grafična kartica in programska oprema, ki podpirata 10-biten izhod.

Samodejna ponovna prilagoditev v naprej nastavljenih barvnih načinov z vgrajenim senzorjem – s SelfCorrection senzorjem lahko ohranite monitor na enem od v naprej nastavljenih barvnih načinov brez uporabe programske opreme. Ko je monitor kalibriran v tovarni EIZO, SelfCorrection senzor izmeri »white point« LCD plošče in jo shrani v monitor. Ko se ponovno prilagaja, monitor primerja shranjene vrednosti za belo točko (white point) s trenutno vrednostjo in popravi morebitne neskladnosti.

Odličen prikaz odtenkov v temi - Ko gledate zaslon iz kota v šibki svetlobi, se temni odtenki običajno zdijo medli zaradi lastnosti LCD prikaza. Monitor ohrani visok kontrastni kvocient tudi pod kotom, kar omogoča, da temni odtenki ohranijo svojo globino.

LED tipke in upravljalec tipk na zaslonu – za slabo osvetljena delovna okolja, kot je večina studiev za post-produkcijo.

I/P Konverzija

HDMI priključek podpira I/P (interlace/progressive) konverzijo za pretvarjanje prepletenih signalov TV-ja in videa v progresivne signale za ne migljajoč prikaz.

Poenotite barvo, centralizirajte upravljanje nadzora kakovosti

ColorNavigator NX in ColorNavigator Network omogočata posameznemu administratorju, da avtomatizira proces nadzora kvalitete ColorEdge monitorjev po celem studiu ali med različnimi lokacijami.

Z instaliranim ColorNavigator NX na delovni postaji, administrator lahko uporabi programsko opremo ColorNavigator Network za nastavljanje samo-kalibracije, barvnih načinov, za aktivacijo zaklepanja tipk za preprečitev nenamernega spreminjanja barvnih nastavitev (CG serije), za registracijo ali prilagoditev prenosnih nastavitev upravljanja in za uvoz/izvoz nastavitev monitorja.

Brezskrbno omrežno gostovanje

ColorNavigator Network gostuje na varnem EIZO strežniku v oblaku (cloud strežniku), da vam prihrani začetno investicijo in tekoče stroške zagotavljanja lastnega strežnika.

Številni priključki: DisplayPort, HDMI in DVI-I vhodi so vključeni in podpirajo do 2560 x 1440 ter dva USB, ki omogočata vhoda omogočata, da sta dva računalnika priključena sočasno.

Tekoč prikaz videa – vključuje prenapetostno vezje za zmanjševanje gray-to-gray odzivnega časa na 7,7 ms.

Nastavljivo stojalo, ki ima vrtljiv tečaj in omogoča nastavljanje višine in nagiba ter pokončen način prikaza.

Pokrov za senčenje v pokončnem in ležečem načinu, da preprečite bleščanje.

Zagotovilo strankam

  • Zagotovljena 5-letna garancija.
  • Popolna okvara RGB pixlov je nična do 12 mesecev od datuma nakupa bazirano na ISO 9242-307 (pixel failure class I).
  • Ko se monitor izklopi s pomočjo tipke na sprednjem delu zaslona, monitor ne porabi nič energije.

Lastnosti:

- Tip: IPS

- Velikost zaslona: 24,1" / 61 cm (611 mm diagonalno)

- Resolucija: 1920 x 1200

- Velikost zaslona: 518,4 x 324 mm

- Piksel: 0.270 x 0.270 mm

- Svetilnost: 350 cd / m²

- Priporočjiva svetilnost za kalibracijo: 120 cd / m²

- Kontrast: 1000:1 

- Vidni kot:  178°, 178°

- Odzivni čas: 7,7 ms (gray-to-gray)

- USB 2.0: 2 vhoda za nadzor monitorja, 2-port USB hub

- Vhodi: DVI-I 29 pin (HDCP), DisplayPort (HDCP), HDMI (HDCP, Deep Color))

- Digitalna frekvenca skeniranja: DisplayPort, DVI: 26 - 78 kHz, 23,75 - 63 Hz (VGA: 69 - 71 Hz); HDMI: 15 - 78 kHz, 23.75 - 61 Hz

- Analogna frekvenca skeniranja: 26 - 78 kHz, 47.5 - 61 Hz

- Napetost: 100 - 120 V / 200 - 240 V, 50 / 60 Hz

- Poraba energije: 81 W (največ), 32 W (tipično), manj kot 0,5 W (stanje pripravljenosti in način za varčevanje energije)

- Samo-popravljanje: Da

- Stabilizator svetlosti: Da

- Digitalni izenačevalnik enakomernosti (DUE): Da

- Auto EcoView: Da (privzeto: izklopljen)

- Nagib: 30° navzgor, 0° navzdol

- Dimenzije: 575 x 417 – 545 x 245,5 mm

- Teža: 9,0 kg

- Pet let garancije

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.