Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Eizo monitor ColorEdge 24" CS2420 (MEMO0030)

Eizo monitor ColorEdge 24" CS2420
 

Cena: 655,00 €
Cena brez DDV: 536,89 €

Stanje zaloge: na voljo

Vgrajen senzor za samodejno kalibracijo vgrajen v sprednji del ohišja se zasuka čez zaslon samo med izvajanjem kalibracije. Senzor deluje celo, ko je monitor v pokončni postavitvi. Eliminira potrebo po dodatnih kalibracijskih napravah.

Pridružena programska oprema ColorNavigator 6 za upravljanje omogoča preprosto kalibracijo. Preprosto izberete željene ali pa v naprej postavljene vrednosti za svetilnost, belo točko in gama nastavitev, programska oprema pa s pomočjo vgrajenega senzorja in look-up tabele ustvari ICC profil v le nekaj minutah.

Natančna reprodukcija barvnega prostora dosega industrijske standarde. Barvne palete Adobe RGB, ISO-coated in US web-coated CMYK barvnih prostorov so reproducirane skoraj v celoti in zagotavljajo natančen prikaz slike.

10-bitni simultani prikaz iz 16-bitne look-up tabele (LUT) ob uporabi DisplayPort ali HDMI vhoda zagotavlja natančno barvno gradacijo in zmanjšanje Delta-E razlike med sosednjimi barvami.

Tovarniško prilagojena gama vrednost vsakega posameznega monitorja. Natančno zmerjene gama vrednosti in uporaba LUT tabele zagotavlja, da so izbrani najbolj primerni odtenki in da se zagotovi najnatančnejša barvna gradacija.

Digitalni barvni izenačevalnik (DUE) preprečuje nihanja svetlosti in barvne nasičenosti na različnih delih zaslona, ki so značilni za LCD monitorje, in zagotavlja 3 ali manj Delta-E barvno razliko.

Uporabniku prijazno oblikovan monitor z izjemno tankim ohišjem, nemotečimi elektrostatičnimi stikali za hitro prilagajanje nastavitev, vgrajenim držalom za enostavno premeščanje ter tremi USB 3.0 vhodni na dosegu roke, ki vključujejo tudi priključek za polnjenje prenosnih naprav, npr. pametnih telefonov.

Podprta I/P (interlace/progressive) konverzija na HDMI vhodu za pretvarjanje prepletenih signalov televizije in videa v progresivne signale za ne migljajoč prikaz.

Minimizirano odbijanje svetlobe in utripanje slike z IPS matriko in tehnologijo za zatemnitev zmanjša utrujenost oči.

Opcijsko: senčnik, ki preprečuje odsev svetlobe iz okolice, se na monitor magnetsko pritrdi - hitro in enostavno.

Ergonomski podstavek omogoča prilagajanje višine v razponu 155 mm, nagib, zasuk do 344° in pokončni način delovanja.

                            

Številni priključki: DisplayPort, HDMI in DVI-D vhod. HDMI vhod omogoča neposredno povezovanje s fotoaparatom, 2 USB priključka pa sočasno povezavo z dvema računalnikoma.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.