Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Eizo monitor ColorEdge 23" CS230 (MEMO0003)

Eizo monitor ColorEdge 23" CS230
 

Cena: 550,00 €
Cena brez DDV: 450,82 €

Stanje zaloge: na voljo

Programska oprema ColorNavigator za kalibracijo in boljši odtenek barv

ColorEdge monitorji ponujajo programsko opremo za kalibracijo, kar pomeni, da so barvne nastavitve prilagojene znotraj monitorja. Tako je barvni zaslon enoten za vse ColorEdge naprave.

 

ColorNavigator Elements

S to brezplačno programsko opremo nastavite zaslon na barvo, ki se ujema s tiskanimi dokumenti s pomočjo vidnega zaznavanja. To je preprosta rešitev za barvno usklajevanje za začetne uporabnike, saj zunanji senzor ni potreben, ker zaradi vgrajenega senzorja popravkov monitor samodejno ohrani nastavitve barv.

 

Vgrajeni senzor popravkov samodejno ohrani vaše nastavitve

CS IN CX serije sta opremljeni z vgrajenim senzorjem popravkov, ki je nameščen v sprednjem zgornjem okvirju. Ta senzor zapisuje vaše nastavitve in ohranja vrednosti bele točke in svetilnost s tem, da samodejno prilagaja nastavitve v določenih časovnih presledkih kot jih določite. Tudi če je monitor izključen ali ni povezan z računalnikom, se bo držal svojega urnika in se samodejno popravljal. Deluje z ColorNavigator in ColorNavigator Elements.

 

Stabilna slika na zaslonu neodvisna od vplivov iz okolja

Vsi ColorEdge monitorji imajo tudi tudi ASIC (application specific integrated circuit), ki ga je razvil Eizo za zadovoljevanje potreb na trgu grafike. ASIC ima svoje algoritme, ki se uporabljajo pri izredno natančni obdelavi barv za pripravo mehkih barvnih tonov.

Svetloba in DUE barvni izenačevalnik - Nihanja v svetlobi in barvna nasičenost na različnih delih zaslona so značilni za LCD monitorje. Ravno zato je izrednega pomena digitalni barvni izenačevalnik (DUE). Le-ta namreč zagotavlja 3 ali manj Delta-E barvno razliko.

 

Predvidljive barve za vse predstavnostne naprave

Glede na to, da so lahko vaše vsebine objavljene na velikem številu različnih tiskanih in digitalnih medijih, je izjemno pomembno, kako vaše stranke vidijo barve. ColorEdge monitor in združena ColorNavigator programska oprema omogočata ravno emulacijo digitalnih naprav. Tako, da sedaj lahko „predvidite“ kakšne barve bodo najboljše vašim strankam, pa četudi boste ustvariti vsebine za tiskane medije kot so knjige in revije, ali za digitalne naprave kot so tablični računalniki, pametni telefoni in prenosniki.

 

Gama nastavitve

Gama vrednost za vsak ColorEdge monitor je prilagojena v tovarni. To se izvede z merjenjem R, G in B gama vrednosti od 0 do 255, nato pa z uporabo 16-bitne iskalne tabele (LUT - look-up table) izbere 256 najprimernejših tonov za doseganje želene vrednosti.

 

Vključena verifikacija dokumentov

Vsak EIZO ColorEdge monitor ima vključena dva verifikacijska dokumenta. En dokument preverja skladnost 25 točk počez zaslona, medtem ko drugi dokument zagotavlja, da se vseh 256 odtenkov na gama krivulji samostojno nastavi.

 

10-bitni simultani prikaz

Monitor lahko prikaže 10-bitne barve s 16-bitno look-up korekcijsko tabelo, in sicer preko svojega DisplayPort vhoda. To pomeni, da se istočasno prikazuje več kot ena milijarda barv, kar pa je kar 64-krat več kot pa 16,7 milijonov barv pri 8-bitnem zaslonu. Rezultat pa so preprosto barvno gradacijo in zmanjšano Delta-E razliko med dvema sosednjima barvama.

 

Več vhodov

DisplayPort, HDMI in DVI-I vhodi so vključeni za povezovanje različnih grafičnih plošč. Vhod HDMI ponuja tudi neposredno povezavo z digitalnimi fotoaparati. Dva USB omogočata, da sta lahko priključena dva računalnika hkrati, zato ni potrebno ponovno povezati USB kabel pri uporabi programske opreme ColorNavigator in preklapljanje med dvema računalnikoma.

 

Gladek prikaz videa

Za urejanje videa ali delo v postprodukciji, je vključen presežni krog za zmanjšanje odzivnega časa (gray-to-gray), da se zagotovi, da so premikajoče slike videti čiste in ostre z minimalno motnjo.

 

Prilagodljiv položaj zaslona

ColorEdge CS230 monitor ima FlexStand, ki omogoča naklon, vrtljiv tečaj in 90° rotacijo za prikaz portretnega načina ter 154 mm višinske nastavitve.

 

Prednastavljeni načini za optimalen prikaz

Vključenih je 7 prednastavljenih načinov: Papir, Adobe RGB, sRGB, Kalibracija in trijenačini, ki jih prilagodi uporabnik. S pomočjo priloženega ScreenManager for Pro (kompatibilen samo z Windows OS) lahko določite način glede na aplikacijo, tako da se bo ob vsaki uporabi te aplikacije nastavitev samodejno prilagodila.

 

Zagotovilo strankam

Zagotovljena 5-letna garancija.

Lastnosti:

- Tip: IPS

- Velikost zaslona: 23" / 58 cm (584 mm diagonalno)

- Resolucija: 1920 x 1080 (16:9)

- Velikost zaslona: 509,2 x 286,4 mm

- Piksel: 0.2652 x 0.2652 mm

- Število barv v milijonih: 16,77

- Svetilnost: 300 cd / m²

- Kontrast: 1000:1 

- Vidni kot – horizontala: 178°

- Vidni kot – vertikala: 178°

- Odzivni čas: 10,5 ms 

- Priključki: 2 port USB 2.0

- Vhodi: DVI-I 29 pin x 2 (HDCP), DisplayPort (HDCP)

- Digitalna frekvenca skeniranja: DisplayPort, DVI: 26 - 68 kHz, 23,75 - 63 Hz (VGA: 69 - 71 Hz); HDMI: 15 - 68 kHz, 23.75 - 61 Hz

- Analogna frekvenca skeniranja: 26 - 68 kHz, 47.5 - 61 Hz

- Posebnosti: CUDO certified mark, TCO Certified Displays 6.0, TUV/S, TUV/Ergonomics (including ISO 9241-307 [Pixel fault class I]), TUV/GS, cTUVus, CE, c-Tick, CB, VCCI-B, FCC-B, Canadian ICES-003-B, RoHS, WEEE, GOST-R

- Napetost: 100 - 120 V / 200 - 240 V, 50 / 60 Hz

- Poraba energije: 54 W (največ), 21 W (tipično), manj kot 0,5 W (stanje pripravljenosti)

- Nagib: 30° navzgor, 0° navzdol

- Dimenzije: 544 x 372,5 – 526,5 x 245,5 mm

- Teža: 7,5 kg

- Pet let garancije

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.