Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Eizo FlexScan EV2455 svetlo siv, črn ali popolnoma bel, 61 cm (24,1") (MEMO0025)

Eizo FlexScan EV2455 svetlo siv, črn ali popolnoma bel, 61 cm (24,1")
 

Cena: 495,00 €
Cena brez DDV: 405,74 €

  • 24,1" LCD monitor z razmerjem 16:10 in IPS tehnologijo za izjemno kakovost slike
  • Zunanji okvir je širok le 1 mm: neverjetno kompaktna in izjemno elegantna oblika
  • Kontrast 1000:1, svetlost 300 cd/m2, kot ogleda 178°
  • Slika brez utripanja zahvaljujoč hibridnemu nadzoru svetlosti
  • Funkcije: Auto EcoView, EcoView Index, EcoView Sense in EcoView Optimizer za maksimalno varčevanje z energijo in izredno ergonomski
  • Vgrajeni zvočniki in priključek za slušalke
  • USB 3.0 vmesnik z enim upstream in dvema downstream portoma
  • DisplayPort, HDMI, DVI-D in D-sub vhodi za digitalne in analogne povezave
 

Atraktivna in praktična oblika: EV2455 ima izjemno ozek okvir, širine zgolj približno 1 mm na obeh straneh in na vrhu in steklen okvir širine 5,2 mm. Zagotavlja kompaktno in atraktivno obliko in prihrani prostor na delovni površini. Posebej uporaben pir več zaslonskem prikazu. Široko namizje omogoča čist prikaz brez debelega ohišja. Vmesniki za signal in napajanje so nevpadljivo vgrajeni v enoto.

Neverjetna kakovost slike: Ločljivost 1920 x 1200 slikovnih točk, razmerje kontrastov 1000:1 in svetlost 300 cd/m2 zagotavljajo prvorazredno kakovost slike in ostrino besedila. LCD z IPS tehnologijo omogoča zorni kot ogleda do 178° brez spreminjanja barv in kontrastov.

Auto EcoView: EcoView senzor meri okoliško svetlobo in temu primerno samodejno prilagaja svetlost prikaza. Kadar je okoliška osvetlitev močna, se okrepi svetlost prikaza, v temi pa se zmanjša. Lahko tudi ročno nastavite svetlost slike. Indeks EcoView pa nakaže, koliko je posamezna nastavitev prijazna do okolja.

EcoView Sense: Izjemen pri varčevanju z energijo. Povsem samodejno vklopi ali izklopi prikaz glede na to, ali je uporabnik prisoten pred zaslonom ali ne. Funkcija zazna, da se je uporabnik vrnil, še predno se dotakne tipkovnice ali miške. S tem je zaslon vedno pripravljen na uporabo, kljub temu pa ne zapravlja energije, ko uporabnik ni prisoten.

EcoView Optimizer: Analizira in se odziva na belo točko vsebine slike, da nadzira prikaz osvetlitve. Če je vsebina prikaza temna se oddajanje svetlobe zmanjša in se poraba energije zmanjša do 30%. Svetlost slike, ki jo določi uporabnik, je kljub temu neprenehno ohranjena, saj EcoView Optimizer nadzira tudi vrednosti odtenkov.

Eco časovnik: Eizo uporablja dva načina za varčevanja z energijo: po v naprej določenem času, Eco Timer samodejno vklopi način pripravljenosti, da se zmanjša poraba energije. Stikalo za vklop/izklop, ki se nahaja na monitorju, popolnoma prekine napajanje in s tem minimizira nepotrebne CO2 emisije in hkrati zniža stroške.

Brez utripanja slike: Monitor EV2455 uporablja hibridno tehnologijo, ki jo je razvil EIZO, da nadzira osvetlitev. Ta tehnologija zamenja notranji PWM nadzor (pluse width modulation). Še vedno pa uporabljajo tudi PWM nadzor za ohranjanje stabilnosti barv pri temnih slikah. Hibridna tehnologija omogoča znižanje svetlosti na 1 cd/m2, tako da zaslon ohrani prikaz brez bleščanja tudi v slabo osvetljenih prostorih.

Hiter prehod: V naprej preračunana funkcija Overdrive pospešuje konverzijo slikovnih pik, da je povprečen čas spreminjanja med različnimi odtenki le 5 ms.  Premikajoče slike in spremembe prikaza so prikazane brez zoprnih zamikov.

FineContrast: Ta funkcija omogoča širok razpon načinov prikaza z različnimi privzetimi nastavitvami za svetlost, temperaturo barv in vrednost gamma. Zagotavlja popolno konfiguracijo prikaza za različne aplikacije, internet, slike (sRGB) le s pritiskom gumba. "Paper mode" simulira prikaz natisnjenega dokumenta in zmanjša vrednost modre svetlobe. Za radiologijo in načine za dva uporabnika je na voljo tudi v naprej nastavljen DICOM za prilagojene nastavitve.

Precizno nastavljanje barv: Nadzor barvne temperature omogoča, da se nastavitve beline prilagodijo z intervali 500 K med 4000 in 10 000 K. Nasičenost barv RGB barv se lahko nastavi ločeno.

Vodič gumbov: EV2455 prikaže na zaslonu pregled funkcij ob dotiku gumba, da olajša upravljanje.

Digitalni in analogni vhodi: DisplayPort, HDMI in DVI-D vhodi omogočajo povezavo digitalnih signalov. D-Sub vhod je na voljo za analogne signale. Do štirje računalniki so lahko sočasno povezani z monitorjem.

Zvezdišče USB: Vgrajeno zvezdišče USB v.3.0 omogoča povezovanje zunanjih naprav, kot so tipkovnica, miška idr.

ScreenManager Pro: Se uporablja za priročno upravljanje monitorja z uporabo programske opreme preko Windows vmesnika kot alternativa za pomoč na zaslonu. Lahko se celo poveže nastavitve monitorja z določenimi aplikacijami, na primer preklopom na sRGB način, ko se odpre iskalnik.

Programska oprema Monitor Configurator: Omogoča uporabniku, da da v uporabo več zaslonov z enakimi nastavitvami. Lahko konfigurirate EV2445 in prenesete nastavitve na ostale monitorje.

Vgrajeni zvočniki: Zvočniki in priključek za slušalke so diskretno vgrajeni v ohišje.

Ekonomsko in okolju prijazno: Osvetlitev ne vsebuje živega srebra. Učinkovita in svetla bela LED osvetlitev porabi le 13 W v običajni uporabi. S tem se zmanjša stroške napajanja in CO2 emisije.

Fleksibilen podstavek: Omogoča obračanje, nagib in delovanje v pokončnem in ležečem načinu. Nastavljiva višina omogoča postavitev tik nad mizo in omogoča razpon višine 14 cm. S tem je omogočena ergonomska postavitev, ne glede na to ali uporabnik sedi ali stoji pred zaslonom. Podstavek je vedno popolnoma stabilen, kljub maksimalnim možnostim premikanja.

 

Tehnične lastnosti:

Diagonala

61 cm (24,1”) 16:10 format

Različici (barva ohišja)

EV2455-GY (svetlo siva) in EV2455-BK (črna) in EV2455-WT (popolnoma bela)

Vidno polje slike

518 mm (širina) x 324 mm (višina)

Vidno polje diagonale

611 mm

Popolna in priporočljiva ločljivost

1920 pixels x 1200 lines

Velikost pik

0,27 mm x 0,27 mm

Prikaz barv

16,7 million

Največja svetlost

300 cd/m² (običajno)

Največji kontrast temne sobe

1000:1 (običajno)

Največji kot ogleda

Vodoravno: 178°; navpično: 178°

LCD tehnologija

IPS

Običajen odzivni čas

5 ms grey-grey

Lastnosti

EcoView Sense, Auto EcoView, EcoView, Index, EcoView Optimizer, HDCP dekoder, FineContrast, On-Screen Display, PowerManager by VESA DPMS, Plug & Play via VESA DDC CI, USB v.3.0 vmesnik, vgrajeni zvočniki in  napajanje

Možnosti konfiguracije

najmanjša in največja svetlost, kontrast, gamma, nasičenost barv za RGB, temperatura barva, stopnja, ura, položaj slike, ločljivost, Eco časovnik, jezik (nemščina, angleščina, francoščina, španščina, italijanščina, švedščina), interpolacija.

Ločljivost

1920 x 1200 full image 1:1, 1600 x 1200, 1680 x 1050, 1280 x 1024, 1024 x 768, 800 x 600, 720 x 400, 640 x 480, povečano na  full image ali 1:1

Vodoravna frekvenca

31–81 kHz (digitalna: 31–76 kHz)

Navpična frekvenca

55–76 Hz (digitalno: 59–61 Hz)

Video pasovna širina

193 MHz (digitalno: 162 MHz)

Likovni signali

DisplayPort, DVI (TMDS), RGB analogno

Vhodni signal

DisplayPort, HDMI, DVI-D in D-Sub

Plug & Play

VESA DDC CI

Upravljanje z energijo

VESA DPMS, DVI-DMPM

Poraba energije

Max.* 49 W, običajno 13 W in manj kot 0,3W v načinu pripravljenosti, 0 W ko je stikalo za vklop izklopljeno

Dimenzije (ŠxVxG)

53 cm x (35–49) x 23 cm

Teža

6,5 kg

Oznake preskusa

CE, TÜV GS, TÜV certificirano ergonomski, ISO 9241-307 Class 1, TCO 6.0 Energy Star

Zvočniki

levo in desno

Avdio vhod

3,5 mm stereo priključek

Avdio izhod

3,5 mm stereo priključek (za slušalke)

Fleksibilnost

172° desno/levo, -5° naprej, 35° nazaj, rotacija 90°, 13 cm nastavljivost višine

Zvezdišče USB

En upstream/dva downstream, ver.3.0

Vključeni dodatki

navodila za uporabo v angleščini, nemščini in francoščini, napajanje, USB ver.3.0 in signalni kabel, (DP-DP), ICC barvni profil

Podpora

5-letna

*Pri največji svetlosti, zvezdišče USB in vsi vhodni signali in zvočniki v delovanju

 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.