Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Optični čitalec Fujitsu skener fi-7140 (SFSC0023)

Optični čitalec Fujitsu skener fi-7140
 

Cena: 899,00 €
Cena brez DDV: 736,89 €

Stanje zaloge: na voljo

Izjemno podajanje dokumentov za zanesljivo skeniranje serij ne glede na stanje originala

Nov skener uporabniku omogoča skeniranje širokega spektra dokumentov različnih debelin (27 do 413 g/?) in tudi skeniranje plastičnih kartic s pomočjo mehanizma za podajanje dokumentov, ki so ga doslej vključevali samo modeli z veliko dnevno kapaciteto skeniranja. Funkcija Paper Protection pa neprestano preverja podajanje dokumentov in sledi celi dolžini papirja, da nemudoma samodejno prekine skeniranje v primeru napak, da prepreči poškodbe originalov. Navsezadnje nov skener zagotavlja zanesljivo skeniranje kot ga pričakujete od Fujitsu skenerjev.

Skew ReducerZanesljivo odpravljanje nagiba tudi pri skeniranju serije različnih dokumentov

Skener fi-7140 pri skeniranju serije različnih dokumentov samodejno zazna velikost posameznega dokumenta. S pomočjo funkcije Skew Reducer pa prepozna tudi poravnavo skeniranega dokumenta in popravlja nagib skeniranega dokumenta, da minimizira manjkajoče vogale skeniranih slik, tako da lahko uporabnik brezskrbno skenira serije mešanih dokumentov brez neprenehnega nadzorovanja procesa skeniranja.Kompaktno oblikovan

Kompaktna oblika za hitro skeniranje neposredno na vaši delovni površini

Skener fi-7140 je kompaktno zasnovan, tako da ga lahko postavite na zasedene delovne površine v pisarnah ali za šalterjem. Hkrati pa omogoča hitrost skeniranja 40 ppm (A4, barvno, 200/300 dpi). Preprosto pritisnite gumb za skeniranje in skener začne s skeniranjem že naslednjo sekundo. Skeniranje s Fujistu skenerjem fi-7140 ne bo pustilo čakati ne vas ne vaše stranke.

Samodejno ustvari najprimernejše slikovne podatke visoke kakovosti za OCR prepoznavanje

Gonilniki PaperSteam IP s podporo za TWAIN/ISIS vam prihrani nevšečnost natančnega prilagajanja nastavitev za OCR odčitavanje, saj samodejno pretvori slike v izjemno čiste slike in olajša OCR odčitavanje tudi kadar se skenira zmečkane ali zapacane dokumente ali dokumente z vzorcem v ozadju.

Nosilni listiOpcijsko: Odtiskovalnik

Opcijska enota za odtiskovanje odtisne ozanke, npr. datum, alfanumerične kode in simbole, na zadnjo stran originalnega dokumenta, da enostavneje najdete originale skeniranih dokumentov, ko se je potrebno nanje sklicevati.

Opcijsko: Nosilni listi

Nosilni listi vam omogočajo skeniranje dokumentov, ki presegajo velikost A4.  Dokumente večje od A4 formata (npr. A3 ali B4 formata) in fotografije in izrezke, ki se zlahka poškodujejo, se preprosto digitalizira s pomočjo nosilnih listov.

 

Tehnični podatki Fujitsu skenerja fi-7140:

Tip skenerja: ADF (Automatic Document Feeder)

Vrste skeniranja: barvno, sivinsko, monohrono, simpex, duplex

Senzor za slike: Barvni CCD (Charge coupled device)  × 2

Najboljša ločljivost: 600 dpi

Izvor svetlobe: bela LED Array x2

Zaznavanje podajanja več listov hkrati: ultrazvočni senzor, senzor za zaznavanja papirja

Hitrost skeniranja: 40 listov/min oz. 80 strani/min (črno-belo, barvno)

Velikost dokumenta: od min: 51 mm × 54 mm (manjši kot A8), do max: 216 mm × 356 mm (A4)

Debelina dokumentov: 27- 413 g/m²,  A8: 127- 209 g/m²  

Vmesnik: USB 2.0

Napajanje: 100-240 VAC ± 10%

Samodejna obdelava slike: zmožnost skeniranja izbočenih in trdnih kartic, samodejno nagibanje, vrtenje in zaznavanje velikosti dokumenta, iDTC, Advanced-DTC, SDTC, odstranjevanje lukenj luknjača, popravljanje robov, odstranjevanje navpičnih lis ...

Programska oprema: PaperStream IP (TWAIN/TWAIN x64/ISIS), Software Operation Panel, Error Recovery Guide, PaperStream Capture, ScanSnap Manager for fi Series, Scan to Microsoft SharePoint, ABBYY FineReader for ScanSnap™, Scanner Central Admin Agent

Dimenzije (DxŠxV): 300 x 170 x 163 mm

Teža: 4,2 kg

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.