Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Multifunkcijske naprave EPSON WorkForce

Razvrsti produkte po:

 

WorkForce PRO serija

WorkForce ENTERPRISE serija

Naprave primerne za manjše in srednje velike delovne skupine.

Z napravami serije WorkForce Pro, ki se ponašajo z Epsonovim izjemno zmogljivim sistemom RIPS (Replaceable Ink Pack System), lahko natisnete do 84.000 strani brez menjave enote s črnilom. Zmanjšajte izpade delovanja in vpliv na okolje, saj lahko prihranite do 95 odstotkov pri porabi energije in 99 odstotkov pri odpadkih v primerjavi z primerljivimi laserskimi ali LED napravami. Naprave uporabljajo napredno tehnologijo PrecisionCore, katero odlikuje hitrost, kakovost, zanesljivost in učinkovitost.

Natisnite 84.000 strani brez prekinitve

Zaradi izjemno zmogljivih enot črnila lahko natisnete do 84.000 strani brez zamenjave črnila, kar pomeni do 4,5-krat več natisov kot pri barvnih laserskih tiskalnikih in kopirnih napravah. Čas intervencije skrajšuje za do 98 odstotkov, saj je enote s črnilom treba zamenjati le redko.

Najboljša izbira

Naprave uporabljajo Epsonovo najbolj napredno tehnologijo tiskalnih glav PrecisionCore, izdelano za podjetja. To pa še ni vse; v primerjavi s konkurenčnimi barvnimi laserskimi napravami porabi ta naprava do 95 odstotkov manj energije, kar omogoča tehnologija, ki ni zasnovana na osnovi toplote. Tudi z do 99-odstotnim znižanjem količine odpadkov so naprave bistveno bolj ekološke laserskih tiskalnikov, multifunkcijskih in kopirnih naprav; poleg tega pa je tudi za do 23 % tišji od laserskih tiskalnikov in laserskih kopirnih naprav.


Povečajte produktivnost

Čas tiskanja prve strani je do 3,5-krat hitrejši kot pri konkurenčnih izdelkih. Tudi časi čakanja in razdalja za zbiranje tiskalnih opravil sta zmanjšana, saj gre za tiskalnik za delovne skupine.

Narejen za podjetja

Pri upravljanju si lahko pomagate s programsko opremo in orodji, ki zagotavljajo varne možnosti tiskanja, učinkovito optično branje in s katerimi lahko upravljate naprave na daljavo. NFC in brezžična povezljivost podpirata tiskanje iz mobilnih naprav. Naprave se ponašajo s uporabniškim vmesnikom, ki je podoben tistim v pametnih telefonih, in zaslonom na dotik intuitiven za uporabo. S platformo Epson Open Platform in v sodelovanju z neodvisnimi dobavitelji smo mu dodali še nekaj rešitev, na primer programsko opremo za upravljanje tiskanja PaperCut. Naprave so zasnovane za obremenjena okolja, v katerih delovnim nalogam uspešno kljubujejo trden in trajen pladenj za papir ter druge funkcije.

EPSON WorkForce Enterprise družina za poslovne uporabnike združuje naprave z ultra hitro zmogljivostjo in z nizko porabo energije.

Te večnamenske, okolju prijazne naprave za zahtevne poslovne uporabnike so zasnovane za tiskanje opravil v velikem obsegu in omogočajo izjemno kakovost tiskanja pri izredno hitrih hitrostih vse do 100 strani/minuto.

Visoka hitrost

Odkrijte odlično kakovost pri neverjetno visokih hitrostih. Uživajte v nespremenljivi odlični kakovosti slike pri 600 x 2400 pik/palec in hitrostih tiskanja do 100 strani na minuto pri enostranskem in obojestranskem tiskanju, s čimer naprave lahko primerjate z večino laserskih tiskalnikov višjega razreda oziroma so celo boljše od njih. Izkoristite priložnost in tiskajte prvo stran do eno in polkrat hitreje ter običajna poslovna opravila s samo nekaj stranmi dva in polkrat hitreje kot barvni laserski tiskalniki in kopirne naprave.

Zmanjšite vpliv na okolje

Naprave porabijo do 88 % manj energije kot laserski tiskalniki. Z nizko porabo energije in enostavnim mehanizmom druižina naprav WorkForce Enterprise zmanjšuje vpliv tiskanja na okolje ter nudi rešitev z nizko porabo energije in zahteva manjšo porabo virov. Odlikuje jih velika zmogljivost zaloge papirja, in sicer 5350 listov, natisnete lahko do 100.000 črnih in 50.000 barvnih strani brez menjave črnila.

Brezkompromisna kakovost

Povišajte produktivnost, ne da bi pri tem trpela kakovost izpisov ali skeniranih dokumentov. Kombinacijo tehnologije linijskega brizganja črnila, tekočih črnil in mehanizma za zadosten prenos papirja predstavlja tiskalnik, ki opravi svoje delo.

Napredna integracija izboljša delovni tok

Izkoristite širok obseg programskih rešitev od oddaljenega upravljanja do računovodstva in rešitev Follow Me Solutions. Te je mogoče integrirati v obstoječo IT-infrastrukturo za izboljšanje produktivnosti in povišanje učinkovitosti.

CO2 kalkulator

 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.