Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Neopost DS-64I

NOVO
Neopost DS-64I

Galerija

NOVO

Neopost DS-64I je stroj za kuvertiranje, ki je primeren za vaše poslovanje, v kolikor kuvertirate med 10.000 in 20.000 dokumentov mesečno. Pri svojem delovanju je hiter ter zelo učinkovit, z njegovo uporabo prihranite veliko časa. Kuvertirka dokument zgiba, vstavi v kuverto ter kuverto zalepi. Vašemu setu dokumentov lahko dodate tudi prilogo. Kuvertirna naprava DS-64i je na voljo v dveh izvedbah - osnovni ter premium.

Napredni uporabniški vmesnik:
Zmogljivi na dotik občutljivi barvni zaslon in sistem, ki vas v korakih hitro in enostavno pripelje do izdelave tudi še tako zahtevnega programa oziroma cikla kuvertiranja.
Maksimalna fleksibilnost:
Napredne možnosti programiranja omogočajo, da DS-64I aktivno uporablja tako oddelek računovodstva, prodaje, marketinga, logistike....saj podpira preko FlexFeed multi-format feeder sistema dejansko vse možne medije. Tako lahko kuvertirate običajne dopise, vstavljate reklamne vložke ali npr. plastične plačilne kartice, vstavljate prazne kuverte ipd.
Variabilnost:
S pomočjo Neopost OMS sistema je možno povsem prilagoditi vsebino kuvert prilagoditi glede na podatke na posameznih dokumentih. Prav tako podpira sledljivost in kontrolo vlagaanja ter direktno združevanje s sistemi frankiranja.
Varnost:
S pomočjo skeniranja CIS, BCR 1D & 2D, OMR in OCR lahko zagotovimo kontrolo vloženih dokumentov, še posebej dokumentov z občutljivimi podatki

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.