Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Neopost DS-63 (DS63)

Neopost DS-63

Galerija

Najbolje prodajana kuvertirka oz. kuvertirni sistem v Evropi je dobil naslednika. Dovolj zmogljiv tudi za najtežja opravila in hkrati dovolj kompakten, da je primeren za praktično vsako poslovno okolje.Stroj za kuvertiranje DS-63 je primeren za vaše poslovanje, v kolikor kuvertirate do 15.000 dokumentov mesečno. Pri svojem delovanju je hiter ter zelo učinkovit. Z njegovo uporabo prihranite veliko časa.

Napredni uporabniški vmesnik:
Zmogljivi na dotik občutljivi barvni zaslon in sistem, ki vas v korakih hitro in enostavno pripelje do izdelave tudi še tako zahtevnega programa poskrbijo, da je uporaba kuvertirnega sistema DS-63 vsaj tako enostavna kot npr. uporaba kopirnega stroja.
Maksimalna fleksibilnost:
Napredne možnosti programiranja omogočajo, da DS-63 aktivno uporablja tako oddelek računovodstva, prodaje, marketinga, logistike....saj podpira preko FlexFeed sistema dejansko vse možne medije. Tako lahko kuvertirate običajne dopise, vstavljate reklamne vložke ali npr. plastične plačilne kartice, vstavljate prazne kuverte ipd. Dodatna "daily mail" funkcija pa omogča enostavna kuvertiranja z pritiskom enega samega gumba in brez potrebe programiranja.
Variabilnost:
S pomočjo Neopost OMS sistema je možno povsem prilagoditi vsebino kuvert prilagoditi glede na podatke na posameznih dokumentih. Prav tako podpira sledljivost in kontrolo vlagaanja ter direktno združevanje s sistemi frankiranja.
Varnost:
S pomočjo OMR ali črtne kode lahko zagotovimo kontrolo vloženih dokumentov, še posebej dokumentov z občutljivimi podatki.

 

 
 
Zmogljivost: 15.000 kuvert / mesec
Max. hitrost: 2.200 kuvert / uro
Št. vlagalnih postaj: 1 / 2 x A4; opcija tudi postaja za priloge;
Kapaciteta vl. postaj: 325 listov
Kapaciteta postaje s kuvertami:  150
Formati kuvert:  C6, C6/5, C5
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.