Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Kopirni stroj

Kopirni stroji za vsako podjetje

V podjetju Panna smo za vas pripravili odlično ponudbo fotokopirnih strojev, s katerimi si boste lahko pomagali pri razmnoževanju različnih dokumentov. So nepogrešljiv element vsakega podjetja, prav pa lahko pride tudi doma – sploh če pogosto obiskujemo kopirnico.

Kljub temu, da so mnoga mlada podjetja in start-upi redne stranke lokalne fotokopirnice, pa to ni način, s katerim lahko podjetje nadaljuje z rastjo. Čas, ki ga zahteva pot do poslovalnice ter denar, ki ga potrošite za kopije, ustvarja redne stroške, ki jih je nedvomno mogoče odstraniti z nakupom kopirnega stroja. Seveda nakup slednjega predstavlja investicijo, saj vam bo služil še dolgo časa. Če boste svoj novi kopirni stroj izbrali v našem podjetju, boste deležni prijazne in strokovne obravnave, predvsem pa profesionalnih informacij o vzdrževanju ter servis po potrebi. Ker se zavedamo, da je hitra odzivnost ključna za uspeh vašega podjetja, imamo vedno na zalogi obilo rezervnih delov, naša podpora na daljavo pa vam je na voljo neprestano.

Nakup lastnega kopirnega stroja je dolgoročna naložba

Tako kot vsako podjetje, tudi tiskarne plačujejo stroške najema, nakupa, vzdrževanja ter potrošnega materiala kopirnih strojev. Tako so v ceno, ki jo plačujejo stranke, vključeni tudi ti stroški. Slednjim se lahko enostavno izognete z najemom ali nakupom lastnega fotokopirnega stroja. Tako lahko močno znižate ceno kopije.

 Kopirni stroj

Kopirni stroji vam omogočajo neprestano uporabo, v vsakem trenutku. Tako jih lahko uporabljate tudi po koncu službe, ob polnoči ali zgodaj zjutraj, ko so tiskarne še zaprte. Ta prikladnost omogoča, da svoje delo opravite hitro ter zanesljivo, brez posrednikov. Tako vaše delo ne bo odvisno od gneče ali drugih človeških dejavnikov.

Nakup lastnega fotokopirnega stroja vam omogoča, da svoje delo opravite učinkovito. Če imate zaposlene, bodo slednji bolj organizirani ter hitrejši. Kopirni stroj na hodniku je odlična in cenovno učinkovita rešitev za celo podjetje, saj je dostopen prav vsakomur.

Kakšni kopirni stroji so na voljo?

Obstajajo različni fotokopirni stroji, primerni za različne uporabnike. Vse je torej odvisno od vaših potreb ter preferenc. Seveda je pri vsakem nakupu potrebno upoštevati tudi ceno, še posebej če so vaše finance omejene. Izberite model kopirnega stroja, ki ga boste lahko namestili v vašo pisarno. Za domače pisarne so najprimernejši namizni kopirni stroji, za večje pisarne pa samostoječe in bolj kompaktne naprave. Priporočeno je, da se pred izbiro seznanite z nekaterimi osnovnimi informacijami o tovrstnih napravah. Izbirate lahko namreč med laserskimi, digitalnimi, brizgalnimi, barvnimi in črno-belimi kopirci.

Na voljo so tudi multifunkcijske naprave, ki poleg kopiranja dokumentov omogočajo tudi njihovo tiskanje, pošiljanje faksov itd. Tovrstni modeli so zelo priročni, z njihovim nakupom pa tudi nižate ceno posameznih funkcij. Tako si boste prihranili kar nekaj stroškov z vzdrževanjem in nakupom potrošnega materiala.

Kopirni stroji se med seboj razlikujejo tudi glede na zmogljivost, hitrost kopiranja, funkcije, način upravljanja ter energijsko učinkovitost. Zmogljivost, ki jo potrebujete, boste najlažje ocenili s pomočjo podatka o približni dnevni potrebi po kopiranju. Ostale funkcije, ki jih omogoča vsak posamezni kopirni stroj vam bodo še dodatno pomagale zožiti izbor.  

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.