Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

PRINTSHOP MAIL SUITE

PRINTSHOP MAIL SUITE

Galerija

Poskrbite, da bodo vaši dokumenti dosegli ciljno publiko. Z uporabo programske opreme PrintShop Mail Suite lahko enostavno izkoristite vse prednosti variabilnega tiska in personalizacije tiskovin.

Pri produkciji reklamnih materialov in predlog za tisk ne boste več omejeni z statičnimi elementi na tiskovinah - NASPROTNO z VARIABLE DATA PRINTING (VDP) lahko posamezne dokumente personalizirate in jih natančno priredite za določeno ciljno skupino.

TO ODPIRA NOVE MOŽNOSTI IN POVEČA ODZIVNOST: reklamni materiali, specifično prikrojeni naslovniku in njegovemu interesu bodo bolje opaženi in vzbudili več interesa za vaše produkte / storitve.

Z tehnologijo digitalnega tiska VAM POMAGAMO kako boste tisk variabilnih podatkov strateško planirali, na novo zastavili vaše marketinške procese in hkrati ob zmanjšanju stroškov povečali dobiček.

PrintShop Mail naredi poosebljeno tiskanje hitro in enostavno. Informacije iz baze podatkov vključi v zasnovo dokumenta. Dokument lahko ustvarite v kakršnikoli zasnovi ali obliki in uporabite skoraj kakršnokoli obliko baze podatkov. Z enostavnim vleci in spusti oken iz baze podatkov na zasnovo dokumenta, PrintShop Mail ustvari povezavo med oknom baze podatkov in dokumentom. Printshop Mail nato ustvari takojšen predogled in omogoči močen vir možnosti nadzora.

Dokument je iz povezave z bazo podatkov na tiskalnik RIP poslan samo enkrat. Med postopkom tiskanja, so na tiskalnik poslani samo podatki iz baze podatkov, medtem ko sza stalen del dokumenta ni potrebno ponovno izmenjati podatkov. To izredno skrajša postopek tiskanja in zmanjša obremenjenost omrežja, kar naredi tiskanje spremenljivih podatkov uporaben in stroškovno učinkovit proces.

Glavne značilnosti

  • Enostaven za učenje - naredite poosebljena tiskanja z vleci in spusti uporabo podatkov, hitro in enostavno
  • Obširen obseg pogojnih pravil za sestavo podatkov iz podatkovne baze
  • Hitro ovrednotenje in pregled funkcij, zmanjša pojav napak in usmerja delovni postopek.
  • Enkratna izmenjava podatkov - večkratno tiskanje, zmanjšajte čas polnega tiskanja in obremenjenost omrežja
  • Možnost ponovitve izgleda dokumenta za več vrst oblik, poenostavi zlaganje in rezanje nepovezanega natisnjenega materiala.
  • Možnosti črtne kode in naključnega številčenja, razširi področje poosebitvenih materialov
  • Samostojnost programa - uporaba obstoječih vzorcev in aplikacij baze podatkov
  • Združljivost s PC in Mac okolji, omogoča uporabnikom kreativna, administrativna in marketinška okolja za enostavno združevanje podatkov in nadzor vsebine
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.