Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Skener Alaris E1025 (SKSC0058)

Skener Alaris E1025

 

Alaris E1025 je kompakten, učinkovit, natančen in zanesljiv. Enostaven vmesnik, ki temelji na ikonah, in funkcionalnost z enim gumbom olajšata pridobivanje pravih informacij na pravem mestu. Poenostavljena nastavitev omogoča vklop in začetek skeniranja v manj kot 10 sekundah.

Alaris združuje znanost, tehnologijo in partnerstva, ki so potrebna za velika in mala podjetja pri uporabi podatkov za povečanje učinkovitosti, rasti in dobičkonosnosti poslovanja. Digitalna preobrazba je možna na katerem koli merilu. Skenerji Alaris, programska oprema in podpora zagotavljajo celovite in trajnostne rešitve.

Tehnologija Alaris Smart Touch

Skenirajte in pošljite informacije z enostavnostjo enega gumba. Odpravite zapletene večstopenjske procese skeniranja in konfigurirajte do 9 različnih funkcij, da ustrezajo vašim potrebam po skeniranju. Ustvarite natančne rezultate pridobivanja podatkov - preberite informacije o črtni kodi in hitro pošljite informacije aplikacijam s tehnologijo Alaris Smart Touch.

Vgrajena enota za porcesiranje slik zagotavlja jasne in visoko kakovostne slike ne glede na računalnik, ki ga uporabljate. Hkrati pa tehnologija Active Feed zagotavlja natančno poravnavo vloženih listov ter s tem preprečuje napačno podajanje dokumentov in podajanje več dokumentov hkrati. Za precizno kakovost pa skrbi tudi priložena programska oprema Perfect Page, ki lahko samodejno optimizira kakovost vsake posamezne slike in zagotavlja pravilno pridobivanje podatkov. S pametno ultrazvočno zaščito dokumentov samodejno zaustavi skeniranje v primeru napačnega podajanja dokumentov in tako zaščiti pomembne originale.

Prednosti:

Natančen zajem visoko kakovostnih slik s hitrostjo skeniranja do 25ppm/50 ipm (obojestransko)

  • Perfect Page tehnologija za optimizacijo kakovosti in slike boljše od izvirnikov
  • Popoln skener za deljeno uporabo v delovnih skupinah in za uporabo v oblaku, saj zahvaljujoč vgrajenemu procesiranju za zagotavljanje kakovostnih slik ne potrebuje visoko zmogljivega računalnika
  • Intuitivna nadzorna plošča zagotavlja hitro in preprosto izbiro nastavitev skeniranja z do 20 nastavitvami
  • Omogoča enostavno skeniranje v aplikacije v oblaku  (npr. Dropbox, Evertone, SharePoint) ali neposredno na mobilno napravo
  • Zagotavlja hitro skeniranje z dnevnim obsegom do 3000 dokumentov in s kapaciteto vhodnega pladnja za 80 listov
  • Omogoča skeniranje dolgih dokumentov do 3 m in majhnih dokumentov (osebnih izkaznic, vizitk ipd.)
  • Folio način omogoča celo skeniranje A3 dokumentov
  • Zvočni senzor samodejno zaustavi skeniranje, če zazna napačno podajanje dokumentov ali podajanje več dokumentov hkrati in tako prepreči poškodbe originalov
 

Cena: 518,50 €
Cena brez DDV: 425,00 €

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

    1. Panna d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.