Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Pisarniška oprema

Pisarniška oprema - vse kar potrebujete na enem mestu

Pisarniška oprema je nedvomno ena izmed pomembnih komponent vsakdanjega življenja najrazličnejših podjetnikov. Pisanje pisem, sporočil, urejanje dokumentov ter njihov arhiviranje, označevanje pomembnih informacij na koledarju ter organizacija delovnega procesa so nujni elementi poslovanja, za katere pa potrebujete posebno, na videz nepomembno opremo, katere vrednost pa spoznate šele, ko vam nečesa zmanjka. Naj gre še za tako nepomemben predal pod mizo  – njegovo resnično vrednost zaloge spoznate šele, ko iščete pomemben dokument izpred dveh let, za katerega niste prepričani kam ste ga odložili.

V podjetju Panna našim uporabnikom zagotavljamo prav vse, kar potrebujejo v pisarni, za nemoten potek delovnega procesa. Tako dobavljamo učinkovito ter zanesljivo strojno opremo, ki vključuje tiskalnike, računalnike, skenerje ter ostale naprave, pomembne za poslovanje, poskrbimo pa tudi za odlično programsko opremo. Ne nazadnje skrbimo za dobavo pisarniške opreme in materiala v vsakem trenutku, uporabnikom pa nudimo tudi neprestano podporo ter servis.

 Pisarniška oprema

V našem podjetju lahko pisarniško opremo in pisarniški material naročite v vsakem trenutku – kar preko spletnega obrazca.

Zakaj je skrbno izbrana pisarniška oprema nujna?

Ker omogoča organizacijo ter nemoten potek dela. Dobra organizacija je namreč ključna pri obvladovanju trga ter iskanju novih rešitev, le usklajeni delavci pa lahko svoje delo opravljajo tako, kot je to potrebno. Tudi z vidika zunanjega izgleda podjetja, je organizacija zelo pomembna. Na ta način dobijo stranke vtis, da svoje delo opravljate profesionalno ter ste nanj 100% pripravljeni. Le organizirani dokumenti ter pregleden arhiv vam bo omogočil, da ostanete v stiku s svojim poslovanjem ter omogočite odlično podporo svojim strankam.

Dostopna pisarniška oprema oz. njena ponudba v naši trgovini, je skorajda neomejena. Tako lahko med produkti resnično izberete tiste, ki vam bodo delo najbolj olajšali. Potrebujete dodatna odlagališča ali registratorje, ki vam bodo pomagali bolj pregledno razvrstiti dokumente? Izberite jih kar preko spleta, mi pa vam jih bomo dostavili kar pred vrata pisarne. Vam primanjkuje materiala, s pomočjo katerega bi lahko bolje načrtovali delovni čas svojih zaposlenih? Izkoristite priložnost ter izboljšajte svoje poslovanje s tablami za organizacijo. Izbirajte še med pisarniškim priborom in tonerji, pozabili pa nismo niti na čistila, s katerimi boste lahko očistili svojo delovno mizo ter poskrbeli za urejeno in pospravljeno delovno okolje.

Kakšna je pisarniška oprema, ki jo potrebujemo?

Vsako podjetje ima svoje potrebe, zato so tudi izdelki, ki jih potrebujejo, med seboj precej različni. Nekateri vodijo ogromne računovodske arhive, spet drugim pa zadostuje že nekaj predalov za shranjevanje dokumentov. Vsak posel pa potrebuje kakovostno opremo, ki ima dolgo življenjsko dobo. Na ta način boste dolgoročno privarčevali več denarja. Varčevanje ter kakovostna izraba časa, ki ga imate na voljo sta namreč zelo pomembna dejavnika pri ustvarjanju vašega poslovnega uspeha. Da bodo uslužbenci vedno imeli na voljo, kar potrebujejo, vam svetujemo, da si ustvarite tudi zalogo najbolj pomembnih izdelkov. Ne nazadnje, izberite dobavitelja, ki razume vaše potrebe ter se jim prilagaja. V našem podjetju so stranke na prvem mestu. Svojo bogato ponudbo zato neprestano širimo ter iščemo nove rešitve. Na področju podpore uporabnikom ter vzdrževanja smo tako vedno korak pred konkurenco, kar zagotavljamo tudi z neprestanim vlaganjem v nove tehnologije in znanje naših sodelavcev.

V podjetju Panna je poskrbljeno za hitro dostavo ter kakovost izdelkov

Pisarniška oprema ter ostali izdelki in naprave, ki jih nudimo našim strankam, so odlične kakovosti. Za vsa dodatna vprašanja ter svetovanje smo vam na voljo z odzivno podporno službo. Naš odzivni čas je hiter, svoja naročila običajno odpošljemo že v roku enega delovnega dne. Naša prednost je tudi sprejemanje spletnih naročil ter dostava na različne lokacije. Tako boste lahko nemoteno nadaljevali s svojim delom, brez prekinitev zaradi pomanjkanja materiala. 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.