Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Biro oprema

Nepogrešljiv del vsake pisarne je tudi biro oprema

V podjetju Panna skrbimo za kakovostne in ugodne storitve, ki vključujejo celostno obravnavo naših strank. Po vaših željah vam priskrbimo vse, kar potrebujete za vašo pisarno, tako pa poskrbimo za nemoten potek vašega poslovanja. Vse premalo se namreč zavedamo, da je za hitro in enostavno poslovanje v veliki meri odgovorna tudi kakovostna biro oprema, ki vključuje različne pripomočke in naprave, pa tudi potrošni material.

Našo ponudbo smo obogatili z različnimi napravami, primernimi za različne vrste podjetij – tako za manjše, kot tudi večje organizacije. V naši ponudbi se tako nahajajo različni tiskalniki in multifunkcijske naprave, sistemi za digitalni tisk, oprema za dodelavo dokumentov, optični čitalniki, kuvertirni sistemi in ostala računalniška oprema, ki bi jo utegnili potrebovati. Seveda je na voljo tudi pripadajoča programska oprema. Podjetje Panna je že vrsto let pooblaščeni prodajni in servisni center za blagovne znamke Xerox in Develop. Tako vašemu podjetju v vsakem trenutku nudimo prav to, kar potrebuje. Hitra dobava, pa tudi servis, je naša vrlina, saj se zavedamo, da v poslovnem svetu čas pomeni denar.

 biro oprema

Kot že omenjeno, biro oprema vsebuje tudi potrošni material, ki na prvi pogled sicer ni pomemben, pa vendar njegovo vrednost spoznamo takoj, ko se usedemo za mizo in pričnemo z delom. Potrebujemo osnove, kot so pisala, papir in kuverte, pa tudi sisteme za arhiviranje, mape, spenjače, luknjače, koše za smeti itd.

Kakšna naj bo izbrana biro oprema?

Izbiri biro opreme je potrebno posvetiti nekaj pozornosti. Tako kot pri nakupu vseh tehničnih pripomočkov, terja tudi biro oprema nekaj premisleka – kakšen garancijski rok imajo naprave, kako hiter je morebitni servis naprav, kako pogosto je potrebno vzdrževanje, kako pogosto je potrebno opravljati menjavo rezervnih delov. Nadalje se je potrebno pozanimati tudi o razpoložljivosti servisne službe ter dobavljivosti rezervnih delov za različne naprave.  Ne pozabite na ceno potrošnega materiala, ki je še posebej pomembna v primeru tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Multifunkcijska naprava zmore vse

Mnogo pisarn se odloča med nakupom ene naprave z več funkcijami ter nakupom ločenih naprav. Seveda je slednje odvisno predvsem od narave vašega dela ter osebnih preferenc, pa tudi prostora, ki ga imate na razpolago. Če ste omejeni s ceno, pa vseeno potrebujete več različnih naprav, kot so fotokopirni stroj, skener in faks, se lahko odločite za multifunkcijsko napravo, ki običajno nudi več možnosti za manj denarja. Vsekakor se nakup tovrstne naprave izplača tudi v primeru pomanjkanja prostora za ločene naprave. Z vzdrževanjem in servisiranjem ene naprave boste imeli manj dela in stroškov, kot z vzdrževanjem posameznih naprav, vseeno pa boste ločene naprave potrebovali, če imate specifične zahteve glede posameznih elementov. Kljub temu, da so večfunkcijske naprave dandanes že zelo zmogljive, bo ločena biro oprema bolj primerna za tiste, ki pri svojem poslovanju potrebujejo specifične tiskalnike ali naprave.

Biro oprema in njeno vzdrževanje

V podjetju Panna je poskrbljeno za hiter servis ter neprestano pomoč uporabnikom. Našim strankam je v vsakem trenutku na voljo pomoč na daljavo, v vsakem trenutku pa je mogoče tudi naročilo materiala – kar preko spleta. Naše stranke nam lahko zaupajo, saj nenehno vlagamo v nova znanja ter razvoj tehnologije. Na ta način smo vedno korak pred konkurenco, kar nam omogoča nižanje cen naših storitev, hkrati pa tudi dvig njihovih kakovosti. Za nameček se naše podjetje že več let zapored uvršča med slovenske poslovne gazele, kar pomeni, da sodimo med 500 najhitreje rastočih podjetij v Slovenji.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.