Novi Epson ekološki tiskalniki za vsa poslovna okolja

Epson je predstavil novo družino večnamenskih tiskalnikov WorkForce Pro, ki omogoča visoko produktivnost in izjemno ekonomičnost.
Čeprav je danes svet že skoraj povsem digitalen, je tiskalnik še vedno obvezen in pravzaprav nepogrešljiv del opreme vsakega podjetja in vsake pisarne. Dobri tiskalniki pa seveda ne omogočajo zgolj tiskanja, ampak tudi skeniranje, kopiranje in faksiranje dokumentov. Podjetja zato v večini primerov posegajo po teh večnamenskih napravah, saj so se izkazali za zelo praktične. Ne samo zradi vseh svojih funkcionalnosti, ampak tudi zato ker prihranijo prostor. Če ima podjetje kakovosten večnamenskih tiskalnik, ne potrebuje posebej še faks naprave, fotokopirnega stroja in optičnega bralnika.

Za podjetja vseh velikosti

Teh trendov se zelo dobro zavedajo pri podjetju EPSON, ki slovi po izdelavi zelo kakovostnih tiskalnikov vseh vrst. Nedavno pa so predstavili novo družino zmogljivih A3/A4 barvnih večnamenskih naprav. Serija WorkForce Pro je namenjena predvsem manjšim in srednje velikim delovnim skupinam, ki potrebujejo visoko produktivno napravo z vrhunskim izpisom.
Paradni model prve serije se je izkazal za izjemno učinkovitega, to je EPSON WorkForce Pro WF-C869R, ki je v prvi vrsti namenjen okoljem, kjer se mesečni obseg tiska vrti okoli številke 5.000 -15.000 strani. Še izboljšana naslednika pa sta nova modela EPSON WorkForce Pro WF-C878R in EPSON WorkForce Pro WF-C879R.
Najbolj prodajan model v A4 segmentu je EPSON WorkForce Pro WF-579R, ki ustreza tudi bolj obremenjenim okoljem.

Najbolj učinkoviti tiskalniki ta trenutek

Novi modeli v tem trenutku predstavljajo najučinkovitejše večnamenske naprave v svojem razredu, ki so poleg tega tudi zelo ekonomične. V primerjavi z laserskimi in LED napravami istega razreda, naprave serij WorkForce Pro izstopajo predvsem v sledečih kategorijah:

  • Izjemna produktivnost: 3,5-krat hitreje natisnjena prva stran
  • Izjemna ekonomičnost: do 50 % nižja cena izpisa
  • Ekološka usmerjenost: do 99 % manj obremenujočih odpadkov (npr. kartuše), do 95 % nižja poraba električne energije, do 23 % tišje delovanje
  • Dolgotrajna avtonomija: pri seriji Enterprise lahko brez menjave kartuš natisnete do 100.000 črnih in 50.000 barvnih strani, pri seriji WorkForce Pro pa do 40.000 strani
  • Robustnost: do 94% manj vzdrževalnih servisov

Edinstvena tehnologija

Tiskalnik EPSON WorkForce PRO se ponaša z edinstveno tehnologijo za polnjenje barvil, imenovano RIPS (Replaceable Ink Pack System), ki uporablja enote z izjemno visoko zalogo črnila. To zagotavlja hitrejše obratovanje, bolj preprosto upravljanje naprave in tudi prijaznost do okolja, saj je s tem manj odpadnega materiala. Nova formula barvil DURABrite™ Pro in na novo razvite tiskalniške glave PrecisionCore™ pa poleg izjemno hitrega in tihega delovanja tudi izjemno kakovost tiska, ki presega kakovost tiska večine laserskih in LED naprav v tem razredu.
Poleg naštetih lastnosti velja izpostaviti tudi izjemno enostavno upravljanje novih Epsonovih naprav. To omogočajo veliki in pregledni na dotik občutljivi zasloni z intuitivnim grafičnim vmesnikom, ki v delovanju spominja na tistega pri pametnih telefonih. Vse naprave pa imajo poleg izjemno bogate osnovne opreme tudi širok izbor dodatne opcijske opreme, kot so dodatne kasete, sortirniki, čitalniki kartic in podobno.
Ker danes dokument ne pomeni več samo natisnjenega papirja, ampak tudi digitalno obliko, so vse naprave EPSON WorkForce PRO podprte z najnovejšimi protokoli za mrežno skeniranje, mobilno tiskanje ter delovne procese in že v osnovi vključujejo napredno programsko opremo za nadzor in upravljanje. To predvsem razbremeni IT oddelek v podjetju in omogoči lažjo integracijo v obstoječe poslovne sisteme.

Znižajte stroške in povečajte učinkovitost (MPS)

Pri podjetju PANNA d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami na področju optimizacije tiskalniških okolij in z vpeljavo MPS (Managed Print Services) storitev pri svojih strankah, učinkovito izkoriščajo vse prednosti nove serije EPSON WorkForce za zniževanje stroškov in vpliva na okolje. V kolikor bi tudi vi želeli strokovni posvet na temo optimizacije vašega obstoječega okolja in učinkovitega znižanja stroškov, povečanja učinkovitosti in zmanjšanja vpliva na okolje, nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 01 300 10 00 ali elektronski naslov prodaja@panna.si.

Za tiskalnike oziroma multifunkcijske naprave ponujamo atraktivne modele najema prilagojene vašim potrebam, ki imajo preverjeno najugodnejše skupne stroške lastništva na trgu.