Prijava

Prijava

 
 
 

Registracija

 
 
 

Tehno miks

Tehno miks
 
 • 11.10.2017

  5 stvari, ki jih morate vedeti, preden začnete prodajati na spletu

  Postaviti spletno trgovino in objaviti izdelke je enostavno. Pravzaprav najlažje od vseh opravil, če se odločite za spletno prodajo. Najbolj zapletene stvari se skrivajo v ozadju. Lahko še zahtevnejše kot pri prodaji v fizični prodajalni. Zato smo pripravili seznam 5 stvari, ki jih morate vedeti, preden začnete prodajati na spletu oziroma preden se sploh podate na to zanimivo, a tudi zahtevno odisejo.
   
  Več o >
 • 19.09.2017

  Sosedov Miha vam bo uničil posel

  Izdelava spletne strani je po ljudskem izročilu dokaj enostavna reč, ki jo obvlada tudi sosedov Miha. Ki vam bo spletno stran naredil za sendvič in pico, ali če je malo bolj podjetne narave, na študentsko napotnico. Ampak sosedov Miha vam bo - tega se sam niti ne zaveda, a mu ne gre zameriti - lahko uničil posel.
   
  Več o >
 • 22.08.2017

  Zmanjšajte ogljični odtis in prihranite

  Kako lahko zmanjšate svoj ogljični odtis in ob tem še prihranite? Ekologija namreč ni (več) samo modna muha - zdaj gre zares, če želimo preprečiti podnebne spremembe, ki grozijo, da bodo močno zmanjšale kakovost življenja. Preberite 7 koristnih nasvetov, kako zmanjšati svoj ogljični odtis in ob tem še prihraniti.
   
  Več o >
 • 22.08.2017

  Kolumna: Več, več, več - do kdaj?

  Zaslužiti več. Imeti več. Doživeti več. Do kod? Kje je meja? Novodobni guruji tega in onega tako radi poudarjajo, kako je vse dosegljivo, kako je vse mogoče, če si dovolj želimo in dovolj prizadevamo. Nič ni nemogoče. Samo potruditi se moramo.
   
  Več o >
 • 12.07.2017

  Jeseni država poostreno nad s.p.-je

  Če se bodo uresničile napovedi in želje vlade, lahko jeseni pričakujemo spremembe zakonodaje, ki naj bi otežile “delo prek s.p-ja”. Govora je o tisti vrsti dela na podlagi civilnopravne pogodbe, kjer so prisotni elementi delovnega razmerja - tako imenovano prekarno delo torej. Tudi v primeru, ko je interes za takšno vrsto sodelovanja obojestranski, torej tako na strani “delodajalca” kot na strani “delavca s.p.-jevca”, zakon in inšpektorji ne bodo poznali milosti.
   
  Več o >
 • 14.06.2017

  Poglejte, kaj morate vedeti, če potujete v ZDA

  Potujete ali nameravate potovati v ZDA? Tamkajšnji mejni organi imajo že dalj časa pooblastilo, da na mejni kontroli pregledajo vsebino vaših elektronskih naprav. Odkar je na oblasti predsednik Donald Trump naj bi bili tovrstni pregledi čedalje pogostejši, mejni organi pa naj bi zahtevali celo izročitev gesel za dostop do podatkov na elektronskih napravah ter uporabniških podatkov za družbena omrežja.
   
  Več o >
 • 14.06.2017

  Google vam bo po novem sledil tudi v fizičnem svetu

  Da nam spletni velikani sledijo na vsakem virtualnem koraku, smo se nekako navadili in sprejeli za dano. Hočeš-nočeš, temu se danes ne da več izogniti, razen če bi se odločili zelo omejiti našo dejavnost na spletu. Kar pa je, glede na vedno bolj digitalno povezan svet, oprostite izrazu, uriniranje proti vetru.
   
  Več o >
 • 14.06.2017

  To morate vedeti o odpravi mobilnega gostovanja v EU

  Od 15. junija dalje je doplačevanje za uporabo mobilne telefonije v drugih državah članicah EU, zgodovina. A čeprav naj bi veljalo načelo “roam like at home” (gostuj kot da si doma), nekaj omejitev ostaja. Večinoma so povezane s prenosom podatkov in t.i. pravično uporabo, s čimer je Evropska komisija želela preprečiti selitev uporabnikov k mobilnim operaterjem v državah z nižjimi cenami mobilnih storitev.
   
  Več o >
 • 23.05.2017

  5 pomembnih trikov za večjo spletno prodajo

  Ne, to ni še en članek, ki vam obljublja, da boste povečali vašo spletno prodajo, če boste upoštevali spodnje nasvete. Nemogoče je namreč podati univerzalne nasvete, ki bodo uporabni za vse vrste spletnih trgovin, za vse vrste izdelkov in za vse ciljne skupine kupcev. Zato ni nujno, da bo kaj od naštetega pri vas delovalo. A vredno je poskusiti. Pravzaprav je poskušanje in merjenje odzivov najpomembnejši nasvet, ki vam ga lahko damo. Zato začnimo kar z njim.
   
  Več o >
 • 18.04.2017

  Majhna Tesla pred velikanom Fordom

  Če verjamemo v to, da ima trg vedno prav, potem je Tesla, ki proizvaja samo električne avtomobile, prehitela avtomobilskega velikana Ford. Tržna vrednost Tesle je namreč 3. aprila na borzi znašala 48,2 milijarde dolarjev oziroma 3,1 milijarde več kot so vlagatelji cenili vrednost Forda. Pa čeprav je Tesla v prvem četrtletju prodala 25.000 (električnih) avtomobilov, medtem ko jih je Ford 236.000.
   
  Več o >
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih / nasvetih in ugodnostih!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.